Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κλήρωση... παραγγελιά!

Ούτε… παραγγελία να το είχαμε! Πολωνία, Τσεχία, Ρωσία οι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδα στον Α' όμιλο του EURO!

Διάπλατα ανοιχτή αφήνει την πόρτα της πρόκρισης από τον Α' Όμιλο του EURO η κλήρωση της τελική φάσης της διοργάνωσης, καθώς επιβεβαιώθηκε το καλύτερο δυνατό σενάριο για την Εθνική, δηλαδή να συμπεριληφθεί στο Α' γκρουπ και να βρει απέναντί της τους Πολωνούς, τους Τσέχους και τους Ρώσους!


Στην ουσία, η Εθνική «πήρε» τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο από το κάθε γκρουπ! Για παράδειγμα, από το πρώτο γκρουπ θέλαμε την Πολωνία, από το δεύτερο επιλέγαμε τη Ρωσία και τους Ιρλανδούς ή τους Τσέχους από το τελευταίο!

Αν σκεφτεί κανείς ότι η Πορτογαλία (που βρισκόταν στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με την Εθνική) έπεσε στο λάκκο των λεόντων μαζί με τη Δανία, τη Γερμανία και την Ολλανδία, αντιλαμβάνεται πόσο τυχερό στάθηκε το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος.

Eν τω μεταξύ οι οιωνοί θυμίζουν έντονα το θριαμβευτικό, για τα ελληνικά χρώματα, euro του 2004. Η Εθνική θα παίξει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με διοργανώτρια ομάδα (08/06 Πολωνία, όπως στην Πορτογαλία) ενώ θα τελειώσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο με αντίπαλο τη Ρωσία (όπως στην Πορτογαλία).



Το πρόγραμμα της εθνικής μας ομάδας:

  8 Ιουνίου: Πολωνία – Ελλάδα (Βαρσοβία - 19:00), Ρωσία - Τσεχία (Βρότσλαβ - 21:45)
12 Ιουνίου: Ελλάδα – Τσεχία (Βρότσλαβ - 19:00), Πολωνία - Ρωσία (Βαρσοβία - 21:45)
16 Ιουνίου: Ελλάδα - Ρωσία (Βαρσοβία - 21:45), Τσεχία - Πολωνία (Βρότσλαβ - 21:45)

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο όμιλος της Ουκρανίας, της Γαλλίας, της Σουηδίας και της Αγγλίας ενώ οι κάτοχοι του τροπαίου Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς, τους Ιρλανδούς και τους Κροάτες.



Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι της τελικής φάσης του Euro 2012:

Α' όμιλος : Πολωνία, ΕΛΛΑΔΑ, Ρωσία, Τσεχία
Β' όμιλος: Ολλανδία, Δανία, Γερμανία, Πορτογαλία
Γ΄όμιλος: Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία. Κροατία
Δ΄ όμιλος: Ουκρανία, Σουηδία, Γαλλία, Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου