Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 12/2/2012

Η κακοκαιρία που πλήττει την Ευρώπη είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή αρκετών αγώνων για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο. Για σήμερα αμφίβολα είναι κάποια παιχνίδια κυρίως στη βόρεια Ιταλία.

Πάντως, χρειάζεται προσοχή στις επιλογές. Ο καιρός είναι ένας από τους εξωγενής παράγοντες που πολλές φορές επιρεάζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ας ρίξουμε μια ματια στις επιλογές μας για σήμερα...





Θα ξεκινήσω από Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη. ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι το παιχνίδι και χωρίς πολλά λόγια, άσος η επιλογή μας. Η ομάδα του Άρη πήρε επιτέλους κάποια αποτελέσματα και τώρα με την ψυχολογία υπέρ του και πιο απελευθερωμένος, πιστεύω θα αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Οι κρητικοί κάπου τα χαλάνε. Αν συνεχίσουν τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, σίγουρα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Εύκολα ή δύσκολα ο Άρης αναμένεται να επαληθεύσει το 1.45 του άσου.

ΝΙΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Δε χωρά αμφιβολία πως η Παρί αυτή τη στιγμή είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στη Γαλλία. Με δεδομένο πως χθες η Μονπελιέ κέρδισε και την έπιασε στην κορυφή, οι παριζιάνοι έχουν έναν επιπλέον λόγο να παλέψουν για το διπλό. Από την άλλη και η Νις καίγεται για βαθμό ή βαθμούς. Η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, αφού τουλάχιστον τις μισές ομάδες του βαθμολογικού πίνακα τις χωρίζει πραγματικά μια ανάσα. Λαμβάνοντας υπ'όψη την ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, αλλά και τις ειδικές συνθήκες του παιχνιδιού, θα πάρω το ρίσκο για το διπλό στο 1.80.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ. Απέναντι σε ένα, σίγουρα, πιο αδύναμο αντίπαλο, η Βαλένθια θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Βέβαια, το 1.25 του άσου δεν είναι και καμιά στοιχηματική ευκαιρία, κάθε άλλο. Γι' αυτό θα επιλέξω το over μιας και οι δυο ομάδες συνηθίσουν να φέρνουν μεγάλα σκορ στους αγώνες τους και το 1.70 στο όβερ κρίνεται ικανοποιητικό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ                     1   1.45
ΝΙΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ              2   1.80
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ   over  1.70


άλλες επιλογές

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ      over  1.80
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ    2-3 γκολ  1.70
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ     over  1.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου