Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 29/2/2012

Το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού αποτελείται ως επί το πλήστον από φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, εν όψει Euro 2012.

Οι φιλικοί αυτοί αγώνες έχουν τις δικές τους ιδιομορφίες. Οι προπονητές κάνουν τις δοκιμές τους και το αποτέλεσμα συνήθως περνάει σε μοίρα. Τα πλάνα και οι σχηματισμοί μπορούν να άλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Πολλοί είναι εκείνοι που τα βλέπουν ως αδιάφορα παιχνίδια. Ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, πολλές φορές φυλάγονται, δίνοντας προτεραιότητα στο σύλογο που ανήκουν. Ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που τα πρωταθλήματα, αλλά και οι ευρωπαικές υποχρεώσεις των ομάδων είναι στην τελική  ευθεία.

Οπότε, κάθε πρόβλεψη για τα συγκεκριμένα παιχνίδια εμπεριέχει υψηλό ρίσκο.





Λαμβάνοντας υπ'όψη τα παραπάνω στοιχεία, σοβαρά θα ήθελα να ασχοληθώ μόνο με το παιχνίδι της εθνικής μας. Θα καταθέσω, βέβαια, τον οβολό μου και σε κάποιο παρολί, αλλά θεωρώ πως ο αγώνας της εθνικής ομάδας σε μονό αποδεκτό και στις τιμές που τον βρίσκουμε, αξίζει το ρίσκο.


ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ, είναι λοιπόν, το παιχνίδι που θα δούμε το βράδυ από το Παγκρήτιο στάδιο. Ο Φερνάντο Σάντος προετοιμάζει την ομάδα με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της. Στο γήπεδο, λογικά, δε θα βρίσκεται πολύς κόσμος καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά επίσης και ο καιρός με τόσο κρύο αυτές τις μέρες δεν είναι σύμμαχος. Στο αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα η εθνική μας υπερταιρεί των Βέλγων, όποιο σχήμα κι κατεβάσει ο Σάντος. Αυτά, βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο. Θα πρέπει οι διεθνείς να παρουσιαστούν ορεξάτοι και να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ πάντως θα τους στηρίξω. Άσος στο 2.20.


άλλες επιλογές

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ    2   1.70
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ       1   1.60
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ     2-3 γκολ  1.75
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΣΚΑΝΘΟΡΠ   1   1.40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου