Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 25/2/2012

Κουπόνι με εξαιρετικό ενδιαφέρον το  σημερινό.

Δύο είναι τα μεγάλα παιχνίδια που ξεχωρίζουν σήμερα. Το ένα είναι αυτό για το πρωτάθλημα Ιταλίας, ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους και το δεύτερο είναι στη Γαλλία μεταξύ Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν. Παιχνίδι που τόσο τα ονόματα των αντιπάλων, όσο και η κρισιμότητά τους, τα κάνουν να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο κουπόνι.

Αυτό, δε σημαίνει πως τα υπόλοιπα παιχνίδια στερούνται ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο...

Ας δούμε τι έχουμε για σήμερα...





ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στις αρχές του μήνα σε αγώνα κυπέλλου, με τη Γιουβέντους να φεύγει νικήτρια με σκορ 1-2. Βέβαια, άλλο κύπελλο, άλλο πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να μειώνει τη μεγάλη νίκη της Γιούβε. Το σημερινό παιχνίδι ίσως είναι καθοριστικό και για το φετινό τίτλο στην Ιταλία. Τις δυο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός, με τη Μίλαν να προηγείτε, αλλά τη Γιουβέντους να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Γιουβέντους παραμένει αήττητη, αλλά σήμερα απειλείται από τη φορμαρισμένη Μίλαν. Παιχνίδι ανοικτό σε κάθε σημείο με μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για μια ακόμη φορά, όπως και στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου, θα αποφύγω κάποιο σημείο και θα επιλέξω το πολύ πιθανό 2-3 γκολ με απόδοση 1.75.

ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ είναι το μεγάλο παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Λυών δεν είναι και στα καλύτερά της με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Η Παρί δεν έχει, κι αυτή, τη φρεσκάδα του πρώτου γύρου, αλλά καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύσκολο παιχνίδι και για τους δυο. Θα προτιμήσω να πάω με την παράδοση που λέει over στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ       2-3 γκολ  1.75
ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ   over  1.85



άλλες επιλογές

ΒΕΡΒΤΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ    1   1.60
ΜΑΛΑΓΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ        1   1.40


αυτά τα λίγα για σήμερα...περισσότερα αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου