Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Πέμπτη 16/2/2012

Τσικνοπέμπτη με Europa League σήμερα... και ας ελπίσουμε, πως θα τσιμπίσουμε ένα στοιχηματικό μεζέ κι εμείς!

Φάση των "32" , λοιπόν, με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν κάτι από Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεικτικά αναφέρω τα ζευγάρια Άγιαξ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι. Και αυτά είναι μόνο το κυρίως πιάτο...

Το κουπόνι για σήμερα είναι χορταστικό με πολλές και σπουδαίες αναμετρήσεις. Αφήνουμε τα λόγια και πάμε απ' ευθείας στις επιλογές μας.




ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Η συμμετοχή και μόνο της Γιουνάιτεντ στη διοργάνωση είναι έκπληξη. Ο πρώρος αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι που δε μας έχει συνηθήσει. Απέναντι στον Άγιαξ, που μόνο το όνομα του παρελθόντος έχει, αν είναι σοβαρή θα βρει τον τρόπο να φύγει με το διπλό (1.75), ενώ καλοβλέπω και το 1.90 για τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - Π.Α.Ο.Κ. Τα πήγε περίφημα στη φάση των ομίλων ο Π.Α.Ο.Κ. και τώρα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε, μιας από τις πιο ποιοτικές ιταλικές ομάδες για φέτος. Η χρονική συγκυρία του αγώνα ευνοεί τους Θεσσαλονικείς, με την Ουντινέζε εκτός φόρμας και με σημαντικές απουσίες. Βέβαια, και για τον Π.Α.Ο.Κ. η κατάσταση έχει αλλάξει από το τελευταίο του ευρωπαικό αγώνα. Θα αποφύγω κάποιο σημείο και θα ψάξω το 2-3 γκολ κι εδώ με 1.75 απόδοση.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ     2   1.75  /  2-3 γκολ  1.90
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - Π.Α.Ο.Κ.                             2-3 γκολ  1.75



άλλες επιλογές

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ      over   1.55
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ      2   2.00
ΛΑΤΣΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.   over  1.75
ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ   over  1.72
ΠΟΡΤΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   1Χ  2.50/3.00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου