Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Το… πήρε πάνω του ο Μέσι, 5-1 τη Βαλένθια

Με τέσσερα γκολ  του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, επικρατώντας 5-1 της Βαλένθια στο «Καμπ Νου».

Τις 200 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα έφτασε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος έγινε ο δεύτερος μη Ισπανός που το καταφέρνει αυτό. Ο Αργεντινός επιθετικός γιόρτασε αυτή την επιτυχία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ήταν εκείνος που πήρε από το… χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην ανατροπή και τη νίκη με 5-1.

Τα πέντε τέρματα, ήταν λίγα για τους Καταλανούς καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα. Ωστόσο, βρήκαν μπροστά τους έναν εντυπωσιακό Άλβες που έβγαλε αρκετά γκολ!

Οι «νυχτερίδες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τέρμα του Πιάτι στο 9’. Από εκεί και πέρα όμως υπήρξε μία καταιγίδα από τους Καταλανούς που δεν είχε σταματημό!

Στο 22’ ο Λιονέλ Μέσι έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραίο πλασέ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε μόνος του, την ανατροπή με δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Φάμπρεγκας με ωραίο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επανάληψη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μπήκε και πάλι με… φόρα.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Μέσι βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «νυχτερίδων» και με καρφωτή κεφαλιά, είδε τον Άλβες να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 75’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, όταν ο Άλβες απέκρουσε σουτ του Σάντσες. Βέβαια οι Καταλανοί είχαν και… συνέχεια. Στο 84’ ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε απέναντι στον Άλβες και με μαγικό πλασέ έκανε… καρέ κάνοντας το 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τσάβι ο οποίος με πανομοιότυπο τρόπο διαμόρφωσε το εντυπωσιακό 5-1!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου