Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Φιλί σε Λαβέτσι και Γκαργκάνο πριν το Νάπολι-Τσέλσι!


Η Νάπολι προσέφερε σόου και πριν από το ματς με την Τσέλσι.

Δείτε ένα αγόρι που συνόδευε τις δύο ομάδες κατά την είσοδό τους στο γήπεδο να χαρίζει ένα... φιλί στους Λαβέτσι και Γκαργκάνο (video)!




Νάπολι και Τσέλσι είχαν παραταχθεί στη σέντρα του "Σαν Πάολο" και μόλις είχε ακουστεί από τα μεγάφωνα ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν έγινε κάτι το εκπληκτικό που δεν... συνηθίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ένα αγόρι, που ήταν μεταξύ των παιδιών που συνόδευαν τους αθλητές εντός αγωνιστικού χώρου, άδραξε της ευκαιρίας και φίλησε στο δεξί μάγουλο τον Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός αιφνιδιάστηκε από την κίνηση του πιτσιρικά, ο οποίος δεν σταμάτησε στον "Πότσο" αλλά στη συνέχεια προσέφερε ένα φιλί και στο δεξί μάγουλο του Ουρουγουανού Γκαργκάνο.
Το αγόρι "επηρέασε" μάλιστα και ένα κορίτσι που βρισκόταν δίπλα του, η οποία με τη σειρά της πλησίασε τον Βάλτερ Γκαργκάνο και του έδωσε ένα αθώο φιλί στο μάγουλο.

Αν οι άνθρωποι της Νάπολι εκλάβουν τα συγκεκριμένα περιστατικά ως γούρικα για την ομάδα τους (3-1 την Τσέλσι και σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά), το σίγουρο είναι πως θα έχουμε ανάλογα φαινόμενα και σε προσεχή ματς των "παρτενοπέι" στο Τσάμπιονς Λιγκ...


Νάπολι - Τσέλσι 3-1 (Highlights)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου