Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 19/2/2012

Κυριακή σήμερα, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κουπόνι μπροστά μας. Πολλά σπουδαία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς οι ομάδες σιγά σιγά μπαίνουν στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων.

Στη γεμάτη προβλήματα, Superleague, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Π.Α.Ο.Κ. και Άρη στη φλεγόμενη Τούμπα.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά και ας δούμε τις σημερινές μας προβλέψεις.


Νωρίς το απόγευμα, έχουμε αγωνιστική δράση στην Ιταλία. Ξεχώρισα το παιχνίδι ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΙΛΑΝ. Η Μίλαν μεσοβδόμαδα κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση σκορπισε 4-0 την Άρσεναλ και πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζοντας και τη χθεσινή νίκη της έταιρης διεκδικήτριας του τίτλου Γιουβέντους, σήμερα δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το διπλό απέναντι στην αδύναμη Τσεζένα. Μια Τσεζένα που προσπαθεί, αλλά εκτιμώ πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Πάμε με το διπλό του 1.40, για τους τολμηρούς ίσως και από ημίχρονο.

Από Ιταλία και η δεύτερη επιλογή μας. ΡΟΜΑ - ΠΑΡΜΑ. Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Για τη Ρόμα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, αφού με νίκη θα παραμείνει ζεστή στο κυνήγι της Ευρώπης. Χωρίς να παραβλέπω τη φόρμα της Πάρμα, πάω με τους γηπεδούχους στο 1.45, ενώ καλοβλέπω και το 1.65 στο over.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ. Ο δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ύστερα από το σπουδαίο αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στην Ουντινέζε την περασμένη Πέμπτη. Ο Άρης πήρε σημαντικές βαθμολογικές ανάσες στα τελευταία παιχνίδια και πλέον πιστεύω πως θα αρχίσει να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τη δύναμη της έδρας στο πλευρό του, αλλά και την κούραση από την προσπάθεια και το ταξίδι στην Ιταλία. Θα αποφύγω κάποιο σημείο και θα επιλέξω τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.70.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ. Ντέρμπι κορυφής το βράδυ στο Παρίσι. Ένας βαθμός τις δυο ομάδες, με την Παρί να έχει έχει το προβάδισμα. Η Μονπελιέ γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ και σίγουρα θα προσέξει την αμυντική της λειτουργία. Η Παρί θέλει τη νίκη ώστε να ανοίξει την ψαλίδι και να ξεκαθαρίσει, ποιος είναι φέτος το αφεντικό στη Γαλλία. Βέβαια, για την κρισιμότητα του παιχνιδιού το 1.65 είναι μικρό, αλλά παρόλα αυτά πιστεύω τη φετινή Παρί. Δεύτερη επιλογή το 1.80 στο over.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΙΛΑΝ         2   1.40
ΡΟΜΑ - ΠΑΡΜΑ             1   1.45  /  over  1.65
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ         2-3 γκολ   1.70
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ  1   1.65over  1.80


άλλες επιλογές

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    1   2.30
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΥΩΝ              Over   1.80
ΠΑΛΕΡΜΟ - ΛΑΤΣΙΟ          Over   1.72
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ   2-3 γκολ   2.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου