Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Πέμπτη 23/2/2012

Βραδιά Europa League η σημερινή και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακός διεκδικούν την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Για τους ερυθρόλευκους, ίσως τα πράγματα να είναι πιο εύκολα, αφού έχουν το αβαντάζ της εκτός έδρας νίκης στο πρώτο παιχνίδι. Ο δικέφαλος, έχει πάρει κι αυτός σπουδαίο αποτέλεσμα (0-0) στον πρώτο αγώνα, αλλά κόντρα στην ποιοτική Ουντινέζε θα χρειαστεί υπομονή και προσοχή.

Ας δούμε τις επιλογές στο σημερινό κουπόνι...






ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ     over  1.65
Η Αθλέτικ έχει χάσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και λογικά θα βγει μπροστά να ανατρέψει την κατάσταση. Η Λοκομοτίβ, όμως δεν είναι από τις ομάδες που υποτιμάς. Λίγους χώρους να βρει μπορεί πανεύκολα να κάνει τη ζημιά. Θεωρώ πως θα δούμε αρκετά γκολ.

ΤΒΕΝΤΕ - ΣΤΕΑΟΥΑ    1   1.40
Η Τβέντε, φαίνευαι πως καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Το 0-1 δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Ρουμάνους, που δείχνουν επιρεασμένοι από τη δίμηνη διακοπή.

ΣΑΛΚΕ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ    over  1.50
Η Σάλκε δεν κατάφερε να εξάσφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Η ανωτερότητά της δεν αμφισβητείτε. Σήμερα πιστεύω πως, οι Γερμανοί θα ολοκληρώσουν το έργο τους, αλλά αξία στοιχηματική, βρίσκω μόνο στο over του 1.50.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ    over  1.70
Οι Βέλγοι έδειξαν και στους ομίλους ότι διαθέτουν αξιόλογη ομάδα, ικανή να προχωρήσει, όμως το 1-0 του πρώτου αγώνα για την Αλκμάαρ καθιστά το παιχνίδι αυτό πολύ πονηρό. Αξίζει το ρίσκο στο 1.95 του άσου, όμως θεωρώ το over πιο ασφαλή επιλογή.

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΥΝΤΝΕΖΕ    2-3 γκολ   1.70
Δυσκολα τα πράγματα για το δικέφαλο. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να ξεγελαστεί από το θετικό 0-0 που απέσπασε στο πρώτο παιχνίδι. Η Ουντινέζε παρά τις απουσίες της διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και είναι πάντα επικίνδυνη. Το ματς χρειάζεται υπομονή και προσοχή. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πρέπει να παρσυρθεί ακόμα και αν βρεθεί μπροστά στο σκορ. Η Ουντινέζε ευνοείτε ακόμα και με το 1-1 λόγω των εκτός έδρας γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ    1   1.75
Η Ρούμπιν στο πρώτο παιχνίδι ήταν ανύπαρκτη. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του πολύ καλός και το 0-1 ήρθε φυσιολογικά, έστω κι αν χρειάστηκε λίγο η τύχη στο πέναλτι που αστόχησε η Ρούμπιν. Στο Καραισκάκης, οι Ρώσοι δεν έχουν τύχη. Ο Ολυμπιακός λογικά θα μπει δυνατά για να τελιώνει νωρίς την υπόθεση πρόκριση και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ     1   1.40
Οι Πορτογάλοι έχουν υπέρ τους το 2-2 του πρώτου αγώνα. Διαθέτουν καλύτερη ομάδα και εύκολ ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη που θα τους χαρίσει την πρόκριση.\



Αυτές είναι, επιγραμματικά οι επιλογές μας για σήμερα. Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου