Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αναβολή αγώνα λόγω υποψιών!


Αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Εθνικού Άχνας και Άρη έπειτα από απόφαση της κυπριακής ομοσπονδίας λόγω υπέρογκου στοιχηματισμού!

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από ένα μήνα με την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τον Ερμή Αραδίππου για τον ίδιο λόγο.

Τότε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είχε καλέσει όλες τις εταιρείες στοιχημάτων να βοηθήσουν το έργο της με την παροχή και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τα πονταρίσματα σε αγώνες κυπριακών ομάδων.

 Σε ότι αφορά τον επαναληπτικό αγώνα Εθνικός Άχνας-Άρης στο πλαίσιο της Β΄ φάσης του Κυπέλλου η ΚΟΠ με ανακοίνωση της, εξήγησε τους λόγους της αναβολής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε να μεταθέσει επ’ αόριστο τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα της β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola μεταξύ του Άρη και του Εθνικού Άχνας, λόγω έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας ασυνήθιστα υψηλής για τέτοιου είδους αγώνα.

Η μετάθεση του αγώνα καθίσταται αναγκαία για την ομαλή διεξαγωγή του Κυπέλλου Coca-Cola A’-Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012. Για την ημέρα και ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας θα αποφασίσει σε κατοπινό στάδιο η Ομοσπονδία».

Στο ανταλλακτήριο της Betfair είχαν καταγραφεί πονταρίσματα που ανέρχονταν στα €171.000, ποσό ασυνήθιστα υψηλό και λογικά ύποπτο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου