Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 22/2/2012

Γεια χαρά σε όλους!

Συνέχεια στη γιορτή του ποδοσφαίρου με άλλα δυο παιχνίδια σήμερα. Βασιλέια - Μπάγερν και Μαρσέιγ - Ίντερ, ολοκληρώνουν τις πρώτες αναμετρήσεις των 16 κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης.

Στα χθεσινά παιχνίδια η Νάπολι έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης, επικρατώντας μς 3-1 επί Τσέλσι, ενώ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 1-1, με την ΤΣΣΚΑ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ φυσικά να έχει το πάνω χέρι.




Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης έναν επαναληπτικό του Europa league, αυτόν ανάμεσα σε ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ και ΠΟΡΤΟ, δυο από τους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδος (Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα και Ο.Φ.Η. - Πανσερραικός) και εξ' αναβολής αγώνες σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.

Ας δούμε τι θα κρατήσουμε από όλο το σημερινό κουπόνι...


Θα ξεκινήσω με Europa League και τον αγώνα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΟ, με τους γηπεδούχους να έρχονται από το σπουδαίο 1-2 στην Πορτογαλία. Φυσικά και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκρισης στους "16", όμως το 1.45 για τον άσο το θεωρώ αρκετά μικρό. Οπότε, με δεδομένο πως και η Πόρτο μη έχοντας τίποτα να χάσει, θα παίξει ανοιχτά, θα κινηθώ προς το 1.60 του over.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ. Η παρουσία και μόνο της Βασιλείας σε αυτή τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλη επιτυχία. Χωρίς να ξεχνάμε το πάθημα της Γιουνάιτεντ στη φάση των από τους Ελβετούς, θεωρούμε ότι η ομάδα αυτή έχει πιάσει ταβάνι. Επιπλέον μεσολάβησε και η διακοπή στο ελβετικό πρωτάθλημα, γεγονός που σίγουρα θα έχει επιρεάσει την ομάδα. Η Μπάγερν είναι έμπειρη ομάδα και δε θα υποτιμήσει τους Ελβετούς. Θα πάει να κάνει το παιχνίδι της και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα το έχει το διπλό του 1.50.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΙΝΤΕΡ. Στο πιο ενφιαφέρον, ίσως, από τα σημερινά παιχνίδια. Ο άσος έχει δεχτεί τρομερές πιέσεις και αυτή τη στιγμή που γράφω η τιμή του είναι στο 1.85 από το 2.05 και είχε τιμή εκκίνησης. Εκτιμησή μου, πως κάτι τέτοιο είναι υπερβολικό. Εδώ (χωρίς να έχω διάθεση να υποτιμήσω τη νίκη του) μέχρι και ο Ολυμπιακός έβγαλε διπλό στη Μασσαλία. Έγινε ξαφνικά η Μαρσέιγ φόβητρο; Θα συμφωνήσω με όσους λένε για την κοιλιά της Ίντερ τον τελευταίο μήνα, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έγινε ξαφνικά ομαδούλα. Έχει και τους παίκτες και την εμπειρία να αποκλείσε τους Γάλλους. Προσωπικά, θεωρώ ευκαιρία αυτή την υποτίμηση, από τους μπουκ και τους παίκτες, για την Ίντερ και θα πάω με το μέρος της. Χ2 θα παίξω το παιχνίδι με αποδόσεις 3.15/3.60.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΟ           over  1.60
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ             2   1.50
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΙΝΤΕΡ                  Χ2   3.15/3.60



άλλες επιλογές

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ    1   1.70
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ                     1   1.85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου