Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 14/2/2012

Επιστροφή στις ευρωπαικές διοργανώσεις αυτή τη βδομάδα, με Eurora και Champion's League. Ήδη, σήμερα έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Δυο για κάθε διοργάνωση.

Στις μία το μεσημέρι, όρισε τελικά η UEFA το παιχνίδι Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Να δούμε, τι κρατάμε για σήμερα.






Χρονικά, όπως γράψαμε πιο πάνω, το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δύσκολη αποστολή για τους ερυθρόλευκους, σε ένα παιχνίδι κάτω από αντίξοες συνθήκες. Θα έδινα ένα προβάδισμα λόγω καιρού και έδρας στους Ρώσους, αλλά πρώτον βρίσκω λίγο το 1.80 για τον άσο και δεύτερον, δεν πρέπει να παραβλέψουμε οπως ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Θα απομακρυνθώ τελείως από το σημείο και θα ψάξω στα γκολ. Η λογική και ο καιρός λένε under και κάπου εκεί θα κυνηθώ κι εγώ. Για την ακρίβεια ένα κλικ πιο πάνω στα 2-3 γκολ με 1.70.

ΛΥΩΝ - ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ με τη συμμετοχή του στους "16" της διοργάνωσης, έχει ήδη, κάνει την υπερβασή του. Σήμερα απέναντι στην έμπειρη Λυών θα έχει δύσκολο έργο. Θα μου πείτε τα ίδια λέγαμε και στους ομίλους. Η διαφορά είναι πως οι αντίπαλοι τώρα θα τον πάρουν πραγματικά στα σοβαρά. Ακόμα και αν κάποιος θέλει να παίξει με βάση τη λογική το 1.35 είναι πολύ χαμηλό. Θα προτιμήσει κι εδώ τα γκολ με πρώτη επιλογή το over στο 1.72.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Η αλήθεια είναι πως η Μπάρτσα δεν είναι στα καλά της τελευταία. Βέβαια, και η Λεβερκούζεν, ύστερα από την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και πάντα παραμένει επικίνδυνη στην έδρα της. Η Μπαρτσελόνα αν παρουσιάσει τη γνωστή της εικόνα είναι ικανή να υποτάξει τον κάθε αντίπαλο. Έτσι πιστευω θα παρουσιαστεί και σήμερα. Αποφασισμένη να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Αλλά κι εδώ ισχύει μια από τα ίδια... Το 1.35 για εκτός έδρας αγώνα, είναι για γέλια. Μιλάμε για επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ...μην ξεχνιώμαστε...δεν παίζει με την Καρταγένα.... Κι εδώ στα γκολ, η επιλογή μου, στα 2-3 γκολ και στο 2.00, με την ελπίδα να μην ανοίξει πολύ το σκορ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ         2-3 γκολ   1.70
ΛΥΩΝ - ΑΠΟΕΛ                                           over   1.72
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ          2-3 γκολ   2.00


άλλες επιλογές

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΧΑΛ                   1   1.80
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ   1   1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου