Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 21/2/2012

Το δεύτερο μέρος των αγώνων της φάσης των "16" του Champion's League είναι μπροστά μας στο μεσοβδόμαδο κουπόνι.

Για σήμερα έχει δύο παιχνίδια το μενού. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - Ρεάλ Μαδρίτης το πρώτο (19:00) και ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ το δεύτερο, στη γνώριμη ώρα (21:45).






Σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου, οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και Σκωτίας ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου.

Ας ξεκινήσουμε από το παιχνίδια της Μόσχας. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Τα λόγια είναι περιττά... Τις δυο ομάδες χωρίζει χάος. Η Ρεάλ, όλο και ανεβαίνει. Στην Ισπανία έχει εκμεταλευετεί τα στραβωπατήματα της αιώνιας αντιπάλου Μπαρτσελόνα και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει το φετινό τίτλο. Επόμενος στόχος είναι τι άλλο, από την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΤΣΣΚΑ είναι μικρός αντίπαλος για να σταματήσει την ομάδα του Μουρίνιο. Ειδικά αυτή τη στιγμή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει αγωνιστική απραξία από τις αρχές Δεκεμβρίου. Είδαμε και τη Ρούμπιν στο ματς με το Ολυμπιακό και έχουμε εικόνα για τις ρωσικές ομάδες. Στοιχηματικά τώρα, το 1.35 είναι πολύ χαμηλό, αλλά και δίκαιο ταυτόχρονα. Θα κρατήσω το διπλό σαν πρώτη επιλογή, ενώ στα ειδικά στοιχήματα η πρώτη μου σκέψη είναι πως η Ρεάλ δε θα δεχτεί γκολ, οπότε το 1.70 για το NG δεν είναι και άσχημο.

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ. Η κακή κατάσταση της Τσέλσι στο τελευταίο διάστημα έχει φέρει σε θέση καθαρού φαβορί τη Νάπολι, όσο αφορά τις αποδόσεις πάντα. Το ζήτημα είναι, αν οι Ναπολιτάνοι είναι σε θέση να το διαχειρηστούν από άποψη απειρίας. Στη φάση των ομίλων ήταν η ευχαριστη έκπληξη με καλές εμφανίσεις τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Από τότε έχουν περάσει πάνω από δυο μήνες και τουλάχιστον στο ιταλικό πρωτάθλημα, η ομάδα δε βγάζει την αρχική της φρεσκάδα. Η Τσέλσι στα τελευταία παιχνίδια, δε βλέπεται, αλλά είναι από τις πλέον έμπειρες ομάδες της διοργάνωσης, που καμιά φορά μιλάει η φανέλα στο γήπεδο. Δύσκολο να ρισκάρω σε κάποιο σημείο. Θα προτιμήσω να πάω με το πιο ουδέτερο 2-3 γκολ και 1.75 απόδοση.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ    2   1.35  /  NG  1.70
ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ                             2-3 γκολ   1.75


Με τα υπόλοιπα παιχνίδια δε θα ασχοληθώ σήμερα, παρά μόνο με ένα. Το εξ' αναβολής ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ στο οποίο, μου αρέσει πολύ το over στο 2.10.


Ότι κι αν επιλέξετε, καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου