Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 26/2/2012

Κουπόνι με πολλές επιλογές το σημερινό. Σπουδαία παιχνίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης.

Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και πλέον κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του. Γενικά πρόκειτε για ένα δύσκολο κουπόνι.

Κάναμε τις επιλογές μας, και για να δούμε τι κρατήσαμε για σήμερα.






ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ. Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Σαν Πάουλι θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχία ανόδου. Με αντίπαλο την Μπράουνσβάιγκ που δεν πείθει τελευταία, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς, επαληθεύοντας το 1.65 του άσου.

ΜΠΡΕΣΤ - ΜΑΡΣΕΙΓ. Σίγουρα υπάρχει κούραση στην πλευρά της Μαρσέιγ από το μεσόβδόμαδο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ίντερ, όμως αν θέλει να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις το διπλό σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη. Της λείπει, βέβαια, η διάρκεια στο παιχνίδι και αυτό είναι το μεγάλο της πρόβλημα. Η Μπρεστ έχει μόνο μια ήττα φέτος στο σπίτι και σίγουρα θα αποδειχτεί σκληρός αντίπαλος. Παρόλα αυτά θα ρισκάρουμε στο διπλό και σε 1.90 απόδοση.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΣΑΛΚΕ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας. Τόσο από πλευρά ονομάτων, όσο από βαθμολογικής απόψης. Οι δυο ομάδες μαζί με τις Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη φετινή μπουντεσλίγκα. Θα διαφωνήσω όμως με το σετ αποδόσεων. Όσο κι θεωρεί κανείς τη Μπάγερν φαβορί, το 1.40 είναι απαράδεκτο, τόσο για την κρισιμότητα του παιχνιδιού, όσο και για την εικόνα που παρουσιάζει η Μπάγερν τελευταία. Θα προτιμήσω να πάω με το 2-3 γκολ σε τιμή 2.00.




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ     1   1.65
ΜΠΡΕΣΤ - ΜΑΡΣΕΙΓ                         2   1.90
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΣΑΛΚΕ               2-3 γκολ   2.00



άλλες επιλογές

ΣΤΟΟΥΚ - ΣΟΥΟΝΣΙ       1   1.95
ΛΙΡΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ         over  1.85
ΛΑΤΣΙΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ    over  1.90
Α.Ε.Κ. - Ο.Φ.Η.               1   1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου