Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Άγγλος φίλαθλος άφησε κληρονομιά 181.000 λίρες στην αγαπημένη του ομάδα

Ήταν ενεργός υποστηρικτής της Λείτον Όριεντ και η χειρονομία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Αγγλίας, στην προσπάθεια που κάνει για να  «ανέβει» στην Championship



H διοίκηση της Λέιτον Όριεντ, ομάδας που αγωνίζεται στη Football League 2 της Αγγλίας, ανακοίνωσε πως ένας οπαδός της, ο 55χρονος Τζον Μπέρμαν που άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Μάιο μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, άφησε στην ομάδα μέσω της διαθήκης του, το ποσό των 181.000 ευρώ.

Ο Μπέρμαν, εργαζόταν σε σιδηροδρομικό σταθμό και αυτή η χειρονομία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Λέιτον Όριεντ, στην προσπάθεια που κάνει η αγγλική ομάδα να «ανέβει» στην Championship.

O Μπέρμαν είχε εισιτήριο διαρκείας στην ομάδα συνεχώς από το 1985 και ήταν ενεργό μέλος στο club των οπαδών. Η Λέιτον Όριεντ θα του αφιερώσει τον αγώνα πρωταθλήματος με την Πίτερμποροου το προσεχές Σάββατο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάρι Χερν, δήλωσε για αυτό: «Είναι μια πανέμορφη χειρονομία από τον Τζον, που ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος. Ήταν ένας πραγματικός οπαδός της Όριεντ και θα τιμήσουμε την μνήμη του το Σάββατο, ενώ τα σημαντικά χρήματα που μας άφησε θα βεβαιώσουν ότι η κληρονομιά του θα ζει και ο σύλλογος που με τόσο πάθος υποστήριξε θα συνεχίζει να αναπτύσσεται».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου