Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μποϊκοτάζ στο ματς με τη Μπάγερν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ

Από 62 έως και132 λίρες θα πρέπει να πληρώσουν οι κάτοχοι διαρκείας αν θέλουν να δουν το ματς



Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη διοίκηση της Άρσεναλ και τους οπαδούς της ομάδας, μετά τις υψηλές τιμές που έθεσε ο σύλλογος στα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και στους κατόχους διαρκείας.

Οι «Season-ticket holders» θα πρέπει να πληρώσουν ένα ποσό από 62 έως 132 λίρες αν επιθυμούν να παρακολουθήσουν από τη θέση τους το ματς με τους «Βαβαρούς», παρά το γεγονός ότι στις αρχές της σεζόν έχουν πληρώσει κοντά στις 2,000 λίρες για την απόκτηση της εισιτηρίου διαρκείας.

Από τις τάξεις των οπαδών πάντως υπάρχει η πληροφορία ότι αρκετοί από αυτούς αναμένεται να μποϊκοτάρουν το παιχνίδι, δηλώνοντας απουσία σε αυτό το μεγάλο ραντεβού για την Άρσεναλ. Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από τις υψηλές τιμές.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του εκπρόσωπου του «Arsenal Supporters’ Trust», Τιμ Πέιτον: «Είμαστε πολύ ανήσυχοι. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ήδη πληρώσει μέχρι και 2,000 λίρες, το υψηλότερο ποσό στον κόσμο. Η αφοσίωσή τους αξίζει κάτι περισσότερο. Η προσέγγιση της Άρσεναλ θα έχει αρνητικές συνέπειες, βλάπτοντας τις πιθανότητες της ομάδας σε ένα σημαντικό παιχνίδι».







Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου