Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κλειστές οι παμπ στο πρώτο ματς της Αγγλίας στο Μουντιάλ

Οι ιδιοκτήτες των παμπ στην Αγγλία ζήτησαν παράταση του ωραρίου για το πρώτο ματς της Αγγλίας στο Μουντιάλ, όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της Αγγλίας απογοήτευσε τους φιλάθλους της εθνικής ομάδας καθώς αρνήθηκε παράταση του ωραρίου στις παμπ για τον εναρκτήριο αγώνα της Αγγλίας στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Ιταλία στις 14 Ιουνίου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 11 το βράδυ που όλες οι παμπ συνήθως είναι κλειστές. Οι ιδιοκτήτες τους ζήτησαν να διευρυνθεί το ωράριο κατά δύο ώρες τις ημερομηνίες 13 και 14 Ιουνίου και το ίδιο να συμβεί στις 11 και 12 Ιουλίου.

Η κυβέρνηση αρνήθηκε την πρόταση καθώς δεν θεωρεί ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αποτελεί εθνικό γεγονός και έτσι την απέρριψε.

"Είναι ντροπή να μην μείνουν ανοιχτές οι παμπ και να μην υπάρχει ελευθερία. Σε πολλά Μουντιάλ ο κόσμος χαιρόταν και γιόρταζε τους αγώνες της εθνικής και θα είναι ευχάριστο να ξαναδούμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο", δήλωσε ο Γκράχαμ Μπρούνσκιλ, πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων.

Πιθανή διεύρυνση του ωραρίου την πρώτη και την τελευταία εβδομάδα του Μουντιάλ θα επιτρέψει στις παρέες να δουν μαζί το ματς, ενώ θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδα των 49.000 παμπ στην Αγγλία τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Σε διαφορετική περίπτωση οι απώλειες, σύμφωνα με υπολογισμούς, αναμένεται να φθάσουν τις 735.000 λίρες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου