Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Υπάλληλος τράπεζας στοιχημάτιζε με χρήματα της τράπεζας

Το πάθος του για το «Πάμε Στοίχημα» τον «τύφλωσε» τόσο που έκανε υπεξαίρεση ποσού, ύψους 450.000 ευρώ, από λογαριασμούς υποκαταστήματος τράπεζας, στο οποίο εργαζόταν στην Κω! Το τεράστιο ποσό κατέγραψε ως έλλειμμα από τα ταμεία της συγκεκριμένης τράπεζας ο έλεγχος των επιθεωρητών που ξεκίνησε αιφνιδιαστικά το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος θεωρούνταν ευσυνείδητος υπάλληλος και καλός οικογενειάρχης, ενώ δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές για να κινηθεί σε βάρος του πειθαρχικός έλεγχος. Η έρευνα των επιθεωρητών φανέρωσε ότι το χρηματικό ποσό των 450.000 ευρώ είχε αφαιρεθεί τμηματικά από λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων, ένα εκ των οποίων ανακάλυψε ότι μεγάλο ποσό που διατηρούσε στον λογαριασμό ταμιευτηρίου είχε εξαφανιστεί.

Οπως είπε ο ίδιος ο υπάλληλος, ξεκίνησε με αφαίρεση μικροποσών το 2013, τα οποία έπαιξε στο «Πάμε Στοίχημα», δίχως ποτέ να κατορθώσει να τα βάλει ξανά στους λογαριασμούς από τους οποίους τα είχε πάρει. Πάντως οι εκπρόσωποι της τράπεζας διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι τα ποσά αυτά θα καλυφθούν στο ακέραιο. Σε βάρος του εμπλεκομένου έχει ήδη κινηθεί πειθαρχική διαδικασία, ενώ η τράπεζα θεωρείται θέμα ημερών να στραφεί και ποινικά εναντίον του, αξιώνοντας όλα τα χρήματα με τα οποία τη ζημίωσε.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου