Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Συνομιλίες για τα VLT's

Λαμβάνουν χώρα στο Λονδίνο οι συναντήσεις των επικεφαλής του ΟΠΑΠ για τα VLT's με εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών κατασκευαστών VLT's που παρουσιάζουν στον Οργανισμό τα προϊόντα τους. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης ICE Gambling Conference.

Οι εταιρείες αυτές έχουν  ήδη ζητήσει να συμμετάσχουν στη διαδικασία RFP (Request for Proposal) που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, αφού ολοκληρωθεί και δημοσιευτεί ο κανονισμός του παιχνιδιού από την Επιτροπή Παιγνίων, θα ακολουθήσει διαγωνισμός για την επιλογή των καταλληλότερων εταιρειών που θα επιλεγούν για να προμηθεύσουν την ΟΠΑΠ με τα 16.500 μηχανήματα, είτε μέσω μισθώσεων είτε με αγορά.

Η δημοσίευση του κανονισμού  εκκρεμεί αφού πρέπει να προηγηθούν κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις πριν από την ολοκλήρωσή του. Οι εκκρεμότητες αφορούν τον ρόλο της Επιτροπής Παιγνίων αναφορικά με τις πιστοποιήσεις των μηχανών και  του παιχνιδιού, που όπως έχει προτείνει η Επιτροπή δεν πρέπει να γίνονται από την Επιτροπή, αλλά από εξειδικευμένα εργαστήρια τα οποία θα ελέγχει η Επιτροπή.

Το εν  λόγω παιχνίδι είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια της νέας διοίκησης και το λανσάρισμά του στην αγορά τοποθετείται το καλοκαίρι του 2014.



Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο «Συνομιλίες για τα VLT' s» στην KINGBET


ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου