Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Έβαλαν 8 αυτογκόλ μέσα σε 6 λεπτά!

Απίστευτο περιστατικό στη Σικελία αλλά υπήρχε λόγος... σοβαρός



Εκπληκτικά πράγματα έγιναν στον αγώνα Μποργκάτα Τερενόβε-Μπαγκέρια στο πλαίσιο του ερασιτεχνικού κυπέλλου Σικελίας. Στη Σικελία οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου του τοπικού κυπέλλου και η Μπαγκέρια ήθελε νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Στο 80’, όμως, δέχθηκαν γκολ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-3.

Η Μπαγκέρια προσπάθησε να το αντιστρέψει αλλά προφανώς δεν άφησε κανέναν στην άμυνα στην προσπάθεια της να σκοράρει και έτσι μέσα σε δύο λεπτά δέχθηκε άλλα δύο γκολ, με το σκορ να πάει στο 6-3. Οι πιθανότητες, πλέον, να νικήσει ήταν μηδαμινές και έτσι μπήκε σε εφαρμογή το άλλο σχέδιο: Να μην προκριθεί η Παρτινικοντάτσε, με την οποία προφανώς υπάρχει μεγάλη κόντρα.

Αυτή, η Παρτινικοντάτσε, είχε νικήσει με 7-0 την Μπόργκάτα Τερενόβε οπότε για να αποκλειστεί στη διαφορά τερμάτων, η Μπαγκέρια… έκανε τη διαφορά. Πώς; Με το να βάλει… 8 αυτογκόλ (!!!) μέσα σε έξι λεπτά! Το 6-3 στο 85’ έγινε… 14-3 στο 91’ και έτσι η Μποργκάτα Τερενόβε πήρε την πρόκριση στη διαφορά τερμάτων.

Από τη στιγμή που μιλάμε για ερασιτεχνικό κύπελλο Σικελίας σίγουρα δε θα γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο -στα ερασιτεχνικά κάθε χώρας άλλωστε μπορεί να συμβούν τρελά πράγματα- αλλά επειδή αυτοί το παράκαναν με τα αυτογκόλ, η ιταλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα κάνει έρευνα και θα πέσουν οι ποινές που πρέπει. Τα ξεφτίλισαν όλα…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου