Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το αποτυχημένο fair play της χρονιάς!

Αγώνες σαν αυτόν της Ντιναμό Τιφλίδας με την Σιονί Μπολνίσι μένουν στην ιστορία! Τέτοιο "επικό" fair play πολύ δύσκολα θα ξαναβρεί όμοιό του.


Δείτε το video!



To συγκεκριμένο παιχνίδι για την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος Γεωργίας βρισκόταν στο 72ο λεπτό όταν έγινε διακοπή για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε έναν παίκτη των φιλοξενουμένων. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με εκτέλεση πλαγίου άουτ και με την "υποχρεώση" των γηπεδούχων στο πλαίσιο του fair play να επιστρέψουν τη μπάλα που δεν ήταν στην κατοχή τους τη στιγμή της διακοπής.

Το ρόλο αυτό ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Ισπανός επιθετικός τους Χίσκο Μουνιόθ, με τον 33χρονο όμως να πετυχαίνει κάτι το απίστευτο: η λόμπα του από τα 35 μέτρα ήταν τόσο καλή ώστε να μην μπορέσει να μπλοκάρει τη μπάλα ο αντίπαλος γκολκίπερ και να καταλήξει στα δίχτυα!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρχικά "εκνευρισμό" στους παίκτες της Σιόνι Μπολνίσι όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση, με έναν παίκτη τους να διανύει αμαρκάριστος το μισό γήπεδο και να σκοράρει στην κενή εστία.

Για την ιστορία το σκορ δεν έμεινε στο 1-1 από τα δύο "κολλητά" γκολ, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 87ο λεπτό και κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δείτε ένα από τα πιο αποτυχημένα fair play της χρονιάς.





ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου