Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Δευτέρα 13/2/2012

Μικρό είναι σήμερα το κουπόνι μας, αλλά με παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον. Οπότε, ένα στοιχηματάκι επιβάλεται...



Οι σημερινές επιλογές έχουν ως εξής:





ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΣΤΙΑ. Η Μπαστιά είναι βάση εικόνας που έχει δείξει ως τώρα μια από τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο φέτος. Αν το ματς γινόταν κάποιες βδομάδες νωρίτερα θα το έπαιζα διπλό με κλειστά μάτια. Τη δεδομένη στιγμή η Μονακό δείχνει ανεβασμένη και σίγουρα με τις μεταγραφικές προσθήκες η εικόνα της σίγουρα θα βελτιωθεί στο μέλλον. Παρακινδινευμένο να ψάξει κανείς για σημείο. Νομίζω το over του 1.90 είναι μια καλή επιλογή.

. Δε θα ήθελα να πω πολλά λόγια για αυτό το παιχνίδι. Η Νάπολι είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά κάπου τα έχει χαλάσει τον τελευταίο καιρό. Η νίκη σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη, διαφορετικά όχι μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και και Γιουρόπα Λιγκ θα απομακρυνθούν. Θα στηρίξω γηπεδούχους στο 1.45 του άσου.

ΣΙΕΝΑ - ΡΟΜΑ. Καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Σιένα. Η Ρόμα κάνει την προσπάθειά της να προλάβει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαική έξοδο. Έχει οριακό προβάδισμα σήμερα, αν και η Σιένα είναι σκληρό καρύδι στην έδρα της. Θα ρισκάρω στο 2.15 του διπλού. Αν ψάξουμε τα γκολ. θεωρώ πως το 2-3 γκολ (1.75) είναι η ακλύτερη επιλογή.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΑΣΤΙΑ          over  1.90
ΝΑΠΟΛΙ - ΚΙΕΒΟ                       1   1.45
ΣΙΕΝΑ - ΡΟΜΑ                          2   2.15 / 2-3 γκολ  1.75


άλλες επιλογές


ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ       2-3 γκολ  1.70
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ                 2   2.45
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛ. - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.    G   1.50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου