Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 7/11/2011

Δεν μας πήγε καλά η χθεσινή μέρα. Αν εξαιρέσει κανείς τη δυάδα Λάτσιο και Παναθηναικός που μας πλήρωσε, στις υπόλοιπες επιλογές κινηθήκαμε κάτω του μετρίου.

Συνέχεια σήμερα, με ένα φτωχό, αλλά και δύσκολο κουπόνι.




Β' Γερμανίας. ΑΟΥΕ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Άιντραχτ αν παρουσιαστεί σοβαρή δε θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να φύγει με το διπλό του 1.70. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Καλό και το over στο 1.70.

Για τη Β' Ισπανίας έχουμε ΜΟΥΡΘΙΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ. Ανεβασμένη τελευταία η Μούρθια, όμως θα στηρίξω τη Λα Κορούνια. Πιστεύω έχει τη βαρύτητα να πάρει αποτέλεσμα που θα την κρατήσει εντός στόχων. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι γι'αυτό καλύπτω και με ισοπαλία. Χ2 με αποδόσεις 3.00/2.60.

Για τη Β' Ιταλίας το τελευταίο παιχνίδι για σήμερα ανάμεσα σε ΜΠΡΕΣΙΑ και ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ. Η Σαμπντόρια έχει κάνει τις γκέλες της και στο εξής θα πρέπει να προσέξει για να μη μείνει νωρίς έξω από το παιχνίδι της ανόδου. Είναι τυχερή γιατί έχουν γκελάρει και οι αντίπαλοι της και κρατιέται σε απόσταση βολής. Η Μπρέσια τελευταία έχει κάνει κοιλιά, γεγονός που μου επιτρέπει να ποντάρω υπέρ των φιλοξενούμενων. Με κάλυψη στο Χ2 κι εδώ (2.70/2.50).


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΟΥΕ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ           1   1.70   /   over  1.70
ΜΟΥΡΘΙΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ                         Χ2   3.00/2.60
ΜΠΡΕΣΙΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ                           Χ2   2.70/2.50

1 σχόλιο:

  1. Περιμένω πως και πως την Αουε μπας και πάμε ταμείο, η βέροια (1.55 vistabet) αξίζει ή μπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή