Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

1000άρης ο Βενγκέρ!

Στο πάνθεον της ιστορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου μπαίνει ο Αρσέν Βενγκέρ καθώς στο λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι συμπληρώνει 1000 παιχνίδια στον πάγκο των "κανονιέρηδων"


Τα 1000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ συμπληρώνει ο Αρσέν Βενγκέρ  στο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι, όντας ο τέταρτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο στο Νησί.

"Είναι προνόμιο και τιμή. Έχουμε μεγάλους παίκτες, γι αυτό έχω την πεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε τρόπαια. Ο σύλλογος πάντα με υποστήριζε. Ο καιρός έχει βοηθήσει, ώστε να βελτιώσω κατά πολύ τον σύλλογο, νομίζω. Έχω πάρα πολλά κίνητρα για να συνεχίσω", δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός κατά την διάρκεια συνένετευξης Τύπου.

Ο Αρσέν Βενγκέρ  έφτασε στο Λονδίνο το 1996, και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει στον πάγκο των "κανονιέρηδων", τρία πρωταθλήματα, 4 κύπελλα αλλά από το 2005, η ομάδα του δεν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο

Τον Αλσατό τεχνικό μνημόνευσε και ο ομολογός του στην Τσέλσι, Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο: "Δεν είναι δυνατόν να καθίσεις στον πάγκο 1000 παιχνίδια, εάν ο σύλλογος δεν είναι φανταστικός"

Πριν από τον Βενγκέρ τό ίδιο είχαν καταφέρει, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φυσικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ματ Μπάσμπι στην ίδια ομάδα επίσης και ο Ντάριο Γκράντι για την Κρου.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου