Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Όταν η Καλαμάτα ταπείνωσε τον Ολυμπιακό

Η νίκη της «Μαύρης Θύελλας» με 3-0, μάλιστα, είναι «φτωχή» βάσει της εικόνας του αγώνα. Είχε και ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες του, ειδικά με το πρώτο γκολ που δέχθηκε (από τον «Λύμπε», ο οποίος ήταν ήδη hot μεταγραφικό όνομα), αλλά μάλλον έμεινε ευχαριστημένος που δεν δέχθηκε περισσότερα γκολ.


Η Καλαμάτα έκανε ό,τι ήθελε μες στο γήπεδο και αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί θα μιλούσαμε σήμερα για ιστορικό διασυρμό του Ολυμπιακού. Όχι ότι το 3-0 είναι λίγο, βέβαια.

Δείτε, τέλος, και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι φίλαθλοι να κρέμονται σαν τα τσαμπιά στις κερκίδες. Μόλις 16 χρόνια πριν...



Καλαμάτα - Ολυμπιακός 3-0
 (26' Λυμπερόπουλος, 53' Τεγγελίδης, 87' Δέδες)

Καλαμάτα (Μπο Πέτερσον): Κοψαχείλης, Ντόντου, Σακελλαρόπουλος, Τζούμπα, Στυλιανόπουλος (83' Κωστούλας), Μπλέτσας, Κωνσταντινίδης, Τζόνσον, Δέδες (90' Γκόλιας), Τεγγελίδης (78' Οφορίκουε), Λυμπερόπουλος.

Ολυμπιακός (Τάκης Περσίας): Ράντος, Αμανατίδης, Καλαντζής (64' Τρούπκος), Ιωαννίδης (69' Μαρινάκης), Καραταΐδης, Καραπιάλης, Καρασαββίδης, Γεωργάτος (64' Σαπάνης), Πασσαλής, Αλεξανδρής, Ίβιτς.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου