Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Έπεσε και μαθηματικά ο Άρης

Μια ημέρα μετά τον εορτασμό για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου οι «κίτρινοι» μετά την ήττα με 2-0 από τον Εργοτέλη υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.

Με την μοίρα του Άρη να είναι προδιαγεγραμμένη μετά τις ήττες στα τελευταία ματς, οι «κίτρινοι» υποβιβάστηκαν και μαθηματικά ύστερα από το 2-0 του Εργοτέλη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε στους 20 βαθμούς και με δεδομένο ότι ο Απόλλων με ένα ματς λιγότερο έχει 29 βαθμούς, αποχαιρετά τη Super League. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως την Τρίτη (25/3) ο σύλλογος γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και μια ημέρα μετά είναι στην δυσάρεστη θέση να κάνει τα πλάνα του για νέα σεζόν μακριά από την «μεγάλη» κατηγορία.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, που έπαιζαν σε ένα σχεδόν άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενδεικτικό της απογοήτευσης του κόσμου, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφεραν μέσα σε δυο λεπτά να «κλειδώσουν» τη νίκη και να στείλουν τους γηπεδούχους στη Football League. Στο 28’ λοιπόν ο Σαρρής από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να νικήσει τον Διούδη ανοίγοντας το σκορ και 2 λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα των «κίτρινων». Αυτό ήταν ένα καίριο πλήγμα στην ψυχολογία των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ακούστηκαν κι έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους.

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο καθώς όλα έδειχναν να έχουν κριθεί από το πρώτο 45λεπτο, με τους Κρητικούς να κάνουν απλά διαχείριση του αποτελέσματος και τους Θεσσαλονικείς να φαίνονται συμβιβασμένοι τόσο με την ήττα όσο και με τον υποβιβασμό. Το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν η αριθμητική ισορροπία καθώς στο 87’ ο Στοΐκοβιτς χρησιμοποίησε τα χέρια του για να διώξει την μπάλα εκτός περιοχής, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, κάτι που όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ως το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι με το 2-0 να μένει ως το τέλος.

Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης (46' Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46' Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης (61' Σούνας), Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσιάρας

Εργοτέλης: Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ (84' Μονακέλο), Καρντόσο, Σαρρής, Μπουχαλάκης (75' Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντι, Διαμαντάκος (89' Αθανασίου)




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου