Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Μόνο ο Παναθηναϊκός αήττητος τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σπάσει μόνο το αήττητο του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά να διατηρήσει το ρεκόρ του όντας η μοναδική ομάδα που ΄χει κατακτήσει τον τίτλο άνευ ήττας.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, νίκησαν με το εμφατικό 3-0 τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό που και φέτος δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του Παναθηναϊκού το 1964.


Τότε την περίοδο 1963-64 οι «πράσινοι» κατάφεραν σε 30 αγωνιστικές να πετύχουν 24 νίκες και να αποσπάσουν έξι ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας 84 βαθμούς στο τέλος του «μαραθωνίου» που τον βρήκε για έβδομη φορά πρωταθλητή!


Μάλιστα, τότε ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική να σπάσει το αήττητο του Παναθηναϊκού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 με γκολ του Πανάκη στο 54'.



Η σύνθεση του Παναθηναϊκού το 1964:

Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Βόμβας, Καμάρας, Ανδρέου, Σ. Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Ιωάννης Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ. Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Δρακότας, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός. Λάρδας, Μουσούλης.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου