Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 8/1/2012

Με νωπές τις μνήμες από το 1-6 στο Ολντ Τράφορντ για το πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ φιλοξενείτε από τη συμπολίτισσα της Σίτι σε αγώνα κυπέλλου. Αναμφίβολα, αυτό είναι το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, και εκεί θα πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Στα υπόλοιπα, ξεχωρίζουν σπουδαία παιχνίδια στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων σε Ιταλία και Ισπανία.

Ας δούμε αναλυτικότερα τι αξίζει να κρατήσουμε από το αποψινό κουπόνι.




Ξεκινώντας από Ιταλία θα κρατήσω τον άσο της ΡΟΜΑ στο παιχνίδι με την ΚΙΕΒΟ. Οι ρωμαίοι έδειξαν βελτιωμένοι τις τελευταίες αγωνιστικές του 2011 και νομίζω θα συνεχίσουν έτσι. Από την άλλη η Κιέβο και ειδικότερα στις εκτός έδρας εξορμήσεις της, δεν έχει δείξει και τίποτα το ιδιαίτερο. Πιθανός ο άσος στο 1.45.


Στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, αναμένεται μεγάλη μάχη. Κάτι η έτσι κι αλλιώς μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δυο ομάδες, και κάτι το πρόσφατο 1-6 της Σίτι στο τελευταίο τους παιχνίδι είναι αρκετά να μας προιδεάσουν για το τι θα επακολουθήσει απόψε. Αν και το παιχνίδι είναι δύσκολο σε προγνωστικά, θα ρισκάρω στο άσο της Σίτι, που μου δείχνει ότι έχει πάρει τον αέρα της Γιουνάιτεντ στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Από την άλλη οι κόκκινοι διάβολοι στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν κάνει μεγάλη κοιλιά, αν αυτό μάλλον δεν παίζει και τόσο ρόλο σε τέτοια παινίδια. Ρισκάρω στον άσο με 1,95 απόδοση, αφού πλέον έχει πέσει από το αρχικό 2.15.


ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. είναι το παιχνίδι που θα κρατήσω από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η εικόνα της Ξάνθης στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και οι πολλές ελλείψεις του Π.Α.Ο.Κ. κυρίως λόγω αποχωρήσεων στην μεταγραφική περίοδο με κάνουν να κοιτάξω προς τη μερια των γηπεδούχων. Οι αποδόσεις στο 1Χ (2.90/3.00) είναι τέτοιες που αξίζουν το ρίσκο, απέναντι στον αποδυναμωμένο Π.Α.Ο.Κ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΡΟΜΑ  - ΚΙΕΒΟ                       1   1.45
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.    1   1.95
ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ.                1Χ   2.90/3.00

άλλες επιλογές

ΜΠΕΤΙΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ   1   1.80
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ  over  1.55
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ   2   1.90


πιθανή μπόμπα...

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΛΑΝ    1Χ   5.00/3.35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου