Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Δ. Γιαννακόπουλος: Με το Βλέμμα στην ΠΑΕ

Διακαής πόθος της οικογένειας Γιαννακόπουλου πάντα ήταν (όσο και αν το απέφευγαν να το παραδεχτούν...) η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Το 1979 ήταν μία κομβική στιγμή στην ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς ήταν πολύ κοντά η οικογένεια Γιαννακόπουλου να πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά έγινε η ανατροπή. Σε πρόσφατη δήλωση του ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε πει «Αν θελήσει ο Δημήτρης να πάρει την ΠΑΕ, να το κάνει 100 φορές». Τόσα χρόνια υπήρχε το σύνθημα «Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ» και πλέον μετά την είδηση βόμβα που επιφύλασσε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/11, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ίσως έφτασε ο καιρός για τους φίλους των πρασίνων να ακουστεί το «Δημήτρη Θεέ πάρε την ΠΑΕ»;

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να εμπλακεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του  «τριφυλλιού» στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στον «Τάφο του Ινδού»  για να παρακολουθήσει τον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, και μάλιστα έχει έτοιμη πρόταση για το πλάνο της επόμενης ημέρας στην ομάδα ποδοσφαίρου και εντός των επόμενων 15 ημερών, θα την καταθέσει στον πρόεδρο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννη Αλαφούζο.

«Είμαι θετικός, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση» δήλωσε και συνέστησε υπομονή σε όλους.

Στην ερώτηση αν θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ο Δ. Γιαννακόπουλος απάντησε

«Θα δούμε. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Nα έχετε λίγο υπομονή».

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ξεκαθάρισε, τέλος, ότι η πρωτοβουλία του κινείται απόλυτα στο πνεύμα της ενότητας όλου του Παναθηναϊκού.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου