Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ιστορία οπαδικής τρέλας και… απεργίας πείνας!

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αγανάκτηση ενός φανατικού οπαδού; Ο οποίος –δικαίως ή αδίκως- θεωρεί πώς η ομάδα του αδικήθηκε και φτάνει στα άκρα;

Στη Βουλγαρία λοιπόν ένας οπαδός της TΣΣΚΑ Σόφιας κάνει… απεργία πείνας (!), απαιτώντας τιμωρία εφ` όρου ζωής για έναν διαιτητή, ο οποίος έχει ήδη τιμωρηθεί για τις αποφάσεις του από την ΠΟ!

Ο Στάνισλαβ Τοντόροφ, ένας από τους κορυφαίους Βούλγαρους ρέφερι, τιμωρήθηκε από τη βουλγαρική Ομοσπονδία επ` αορίστου για τις αποφάσεις του στο ματς Τσερνομόρετς Βάρνα-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1.

Στο μεταξύ, η αστυνομία του Σούμεν, στα βορειοανατολικά της χώρας, τόνισε ότι ο Τοντόροφ, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού τριών ετών, έχει κάνει παράπονα εξαιτίας των απειλών που δέχεται κατά της ζωής του!

Παρ` όλα αυτά, ο φανατικός οπαδός της ΤΣΣΚΑ, Μπόρις Μπορίσοφ, δεν τον συμμερίζεται και αρνείται να φάει το οτιδήποτε αν ο Τοντόροφ δεν τιμωρηθεί με… δια βίου αποκλεισμό από τη διαιτησία!

«Θέλω να τραβήξω την προσοχή της κοινωνίας. Δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας αυτός ο διαιτητής. Δεν έχω ξαναδεί τόσο αλαζόνα άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ποτέ!», τόνισε ο αγανακτισμένος Μπορίσοφ.

Στο περιβόητο ματς στις 3/11 στη Βάρνα η αλήθεια είναι πως ο Τοντόροφ τα έκανε… μούσκεμα, καθώς έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στους γηπεδούχους και δεν μέτρησε ένα γκολ της ΤΣΣΚΑ, χωρίς κάποια προφανή αιτία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου