Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ΠΑΕ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/11) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Τριφυλλιού θα συναντηθεί με τον κ. Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα του αναλύσει το πλάνο του για την επόμενη ημέρα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ και τους υποψήφιους επενδυτές με τους οποίους έχει συμφωνήσει.

Παράλληλα, θα θέσει και τους όρους του για την ολοκλήρωση του deal, ενώ θα ζητήσει λεπτομερή ενημέρωση για τα οικονομικά της εταιρείας, το «άνοιγμα» που υπάρχει, τις δεσμεύσεις (δάνεια, εκχώρηση δικαιωμάτων κλπ), τη συμφωνία για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί αλλά και για το «κολλημένο» επί χρόνια γηπεδικό ζήτημα.

Ακολούθως, και οι δυο πλευρές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι από κοινού) προκειμένου να ενημερωθούν οι οπαδοί του ΠΑΟ για τις εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ, πιθανότατα χωρίς τον Λουτσιάνο Φιγκερόα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Απόλλωνα Σμύρνης το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ο αργεντινός επιθετικός των Πρασίνων ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο δεξί πόδι, «κληρονομιά» από το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (27/11). Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, λόγω καρτών, Ζέκα και Σίλντενφελντ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου