Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ο Μαρινάκης «κοιτάζει» προς αγγλικό ποδόσφαιρο και Κρίσταλ Πάλας

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να αναμειχθεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της «Independent».

Ενας από τους στόχους του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μπορεί να είναι η Κρίσταλ Πάλας, εάν υποβιβαστεί. Πηγές από το περιβάλλον του Μαρινάκη υποστηρίζουν ότι ο εφοπλιστής πρόεδρος του Ολυμπιακού αναζητεί την ευκαιρία εμπλοκής του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ώστε να έχει νέες προκλήσεις στην παραγοντική του καριέρα.

«Εχω την πληροφορία ότι τον Μαρινάκη συμβουλεύει ο ελληνικής καταγωγής και φίλος του, διευθύνων σύμβουλος της Αρσεναλ, Ιβάν Γκατζίδης», γράφει ο δημοσιογράφος της «Independent», Αλαν Χάμπαρντ.

Στη συνέχεια, ο Αλ. Χάμπαρντ επισημαίνει με έμφαση την οικονομική βοήθεια του Ολυμπιακού στη UNICEF για ένα πρόγραμμα εμβολιασμού παιδιών και τονίζει ότι στην περίπτωση που ο Β. Μαρινάκης γίνει ιδιοκτήτης αγγλικού συλλόγου, θα δούμε μια περισσότερο φιλανθρωπική προσέγγιση στις χορηγίες.

Στο μεταξύ, χθες στο Καραϊσκάκη υπήρξε παρέλαση σκάουτερ για χάρη κυρίως του Μήτρογλου. Συγκεκριμένα παρέστησαν εκπρόσωποι των Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ και Χέρτα, της Τότεναμ, της Γκενκ (για Σιόβα) και της Κοπεγχάγης. Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον «πιστολέρο», ενώ στην Ιταλία επιμένουν ότι μετά την Ιντερ, δυναμικά μπήκε και η Ρόμα. Οσον αφορά την Τότεναμ, κοιτάζει και τον Μανωλά.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου