Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μπλεξίματα για Γιουβέντους

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο για να υποχωρήσει στην τελευταία θέση του ομίλου.

Σοβαρά προβλήματα για την πρόκρισή της στους «16» του Champions League αντιμετωπίζει πλέον η Γιουβέντους, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τελευταία θέση του ομίλου. Από την πλευρά της η Ρεάλ προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Βιντάλ στο 42’ με εκπληκτική εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Μαδρίτης είχε ανατρέψει το σκορ με τα δύο μεγάλα της αστέρια. Ο Ρονάλντο στο 52’ έφερε το ματς στα ίσια για να ακολουθήσει το γκολ του Μπέιλ στο 60’. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με τέρμα του Γιορέντε στο 64’ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Βιδάλ, Ασαμόα, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Γιορέντε (88' Τζιοβίνκο), Τέβες (82' Κουαλιαρέλα).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (70' Ιγιαραμένδι), Μόντριτς, Μπέιλ (75' Ντι Μαρία), Μπενζεμά (81' Χεσέ), Ρονάλντο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου