Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο πιο τυχερός στον κόσμο κέρδισε δύο φορές το Λόττο!

Αμα σε θέλει η τύχη, σου αλλάζει τη ζωή όχι μία, αλλά δύο φορές! Ο 67χρονος Αμερικανός που είχε κερδίσει το Τζακ-ποτ στο Λόττο της Φλόριντα πέρσι, το κέρδισε και φέτος! Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά των πιθανοτήτων του χρειάστηκε μόλις έναν χρόνο για να πετύχει αυτό που δεν καταφέρνουν άλλοι που παίζουν συστηματικά τυχερά παιχνίδια μια ολόκληρη ζωή.

Ο Τζέιμς Μπόζμαν Τζούνιορ, ο οποίος πέρσι είχε αναδειχτεί ο μεγάλος τυχερός του Τζακ-ποτ, ύψους 7,3 εκατομμυρίων ευρώ, κατάφερε φέτος να αποσπάσει άλλα 2,2 εκατομμύρια.

Αν και το πρόσωπό του δεν έχει αποκαλυφτεί, έχει γίνει γνωστό ότι αγόρασε το τυχερό δελτίο από το ίδιο πρακτορείο όπου είχε σημειώσει και την πρώτη επιτυχία του. Πρόκειται για το πρακτορείο 7-Eleven, που βρίσκεται στην περιοχή Ετζγουντ και φαίνεται ότι έχει αποδειχτεί τυχερό για πολλούς παίχτες, αφού μόλις λίγες μέρες μετά την κλήρωση του Τζακ-ποτ τέσσερις άλλοι τυχεροί πόζαραν με το δελτίο που έπαιξαν ομαδικά και τους απέφερε συνολικά 11.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τυχερός πάντως εκμυστηρεύτηκε ότι από τη στιγμή που κέρδισε το πρώτο Τζακ-ποτ άρχισε να συμπληρώνει και διαφορετικούς αριθμούς στα δελτία του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μέχρι τότε δοκίμαζε την τύχη του με το ίδιο σύστημα αριθμών. Τελικά, τα νούμερα που δικαίωσαν αυτήν την φορά τις υπερ-προσδοκίες του ήταν τα 11, 24, 36, 45, 46 και 47. Βλέποντας ότι η τύχη τον ευνοεί, ο 67χρονος τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να συμπληρώνει δελτία μέχρι να τριτώσει το καλό! Ακόμα και αν δεν τριτώσει όμως, δεν θα του «κακοφανεί», αφού τα κέρδη αυτής της τυχερής κλήρωσης επέλεξε να του καταβληθούν σε δόσεις και, πιο συγκεκριμένα, με ετήσιες επιταγές των 73.000 ευρώ για τα επόμενα τριάντα χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι συντοπίτισσα του Μπόζμαν Τζούνιορ κέρδισε φέτος το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του αμερικανικού Λόττο. Η 84χρονη Γκλόρια ΜακΚένζι από τη Φλόριντα «τσέπωσε» τον περασμένο Ιούνιο 420 εκατομμύρια ευρώ!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου