Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Champions League: Ντόρτμουντ-Νάπολι σε ματς «ζωής και θανάτου»

Η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά παίζει το τελευταίο της «χαρτί» κόντρα στη Μίλαν - Δείτε το πρόγραμμα της βραδιάς



Στην τελική ευθεία της μπαίνει η φάση των ομίλων των ομίλων του Champions League, καθώς σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί η προτελευταία (5η) αγωνιστική, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Το ντέρμπι της βραδιάς θα διεξαχθεί στη Γερμανία, με την περσινή φιναλίστ Μπορούσια Ντόρτμουντ, που προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, να φιλοξενεί τη Νάπολι σε αγώνα «ζωής και θανάτου»: ζωής για το νικητή, θανάτου για τον ηττημένο.

Οι Ιταλοί ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με την Άρσεναλ (9 βαθμοί), που απόψε φιλοξενεί την ουραγό Μαρσέιγ και με νίκη «καθαρίζει» την πρόκριση.

Από την πλευρά της, η Μπορούσια έχει 6 βαθμούς και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι καταδικαστικό, ως προς το στόχο της πρόκρισης.

Μεγάλο ματς αναμένεται επίσης στη Γλασκώβη, όπου η Σέλτικ θα φιλοξενήσει την παραπαίουσα στο Campionato Μίλαν και χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες της σε έναν όμιλο-«φωτιά», όπου, εκτός της Μπαρτσελόνα (10 βαθμοί), οι υπόλοιποι τρεις (Μίλαν 5, Άγιαξ 4, Σέλτικ 3) έχουν περίπου ίσες πιθανότητες.


Το πρόγραμμα (οι αγώνες ξεκινούν στις 21:45):
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Στεάουα-Σάλκε
Βασιλεία-Τσέλσι

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρσεναλ-Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ-Νάπολι

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Πόρτο-Αούστρια         
Ζενίτ-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:00)

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Σέλτικ-Μίλαν               
Άγιαξ-Μπαρτσελόνα    



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου