Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Βέβαιο θεωρούν τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Μουντιάλ οι Βρετανοί μπουκμέικερς

Κάτι λιγότερο από 30 ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας και ως είθισται, οι μπουκμέικερς έχουν αρχίσει να προσφέρουν τιμές σε κάθε πιθανό και απίθανο στοίχημα, στο πλαίσιο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα από τα κορυφαία γραφεία στοιχημάτων της υφηλίου, τους Βρετανούς του «William Hill», πρώτο φαβορί για να «σηκώσει την κούπα» είναι η ομάδα της διοργανώτριας χώρας, καθώς η «σελεσάο» αποδίδει σήμερα τέσσερις φορές το «επενδυόμενο» κεφάλαιο. Ακολουθούν με απόδοση 5,5 η Αργεντινή, με 6,5 η Γερμανία, με 7 η Ισπανία και με 15 το Βέλγιο.

Ειδικότερα για τον 3ο όμιλο, όπου συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας, η κατάληψη της πρώτης θέσης από τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος αποδίδει 7 προς 1, ενώ φαβορί είναι η Κολομβία με 1,80 και ακολουθούν η Ακτή Ελεφαντοστού με 4,5 και η Ιαπωνία με 5 προς 1. Οσον αφορά τους αγώνες της Ελλάδας, οι επί μέρους αποδόσεις, έχουν ως εξής:

ΕΛΛΑΔΑ-Κολομβία 6.00-3.50-1.57

ΕΛΛΑΔΑ-Ιαπωνία 2.62-3.40-2.40

ΕΛΛΑΔΑ-Ακτή Ελεφαντοστού 2.87-3.25-2.30


Επίσης και στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, ενδεχόμενη πρόκριση της εθνικής Ελλάδας ισοδυναμεί με σημαντικό κέρδος για όποιον προβλέψει και στοιχηματίσει σχετικά. Χαρακτηριστικά και σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς μπουκμέικερς, που προσφέρουν ειδικό στοίχημα για τις πρώτες τρεις θεσεις σε κάθε όμιλο, επικρατέστερο «σενάριο» θεωρείται η τριάδα να διαμορφωθεί κατα σειρά από τις Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία, με απόδοση 8 προς 1.

Εάν η Ελλάδα «μπει σφήνα» ανάμεσα σε Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού, η σχετική απόδοση ανεβαίνει στο 10/1, ενώ στην περίπτωση που οι Ελληνες διεθνείς πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου, οι αποδόσεις «εκτοξεύονται». Ειδικότερα η τριάδα Ελλάδα-Κολομβία-Ακτή Ελεφαντοστού αποδίδει 26 προς 1, ενώ ο συνδυασμός Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού-Κολομβία «πληρώνει» 41 φορές το κεφάλαιο.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την σύντομη περιήγηση στον «κόσμο του στοιχήματος», αξίζει να αναφερθεί, ότι ο αποκλεισμός της Ελλάδας στην φάση των ομίλων, θεωρείται στοιχηματικά... βέβαιος, καθώς αποδίδει μόλις 1,4, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου από τους προ δεκαετίας πρωταθλητές Ευρώπης, έχει απόδοση 251 στο 1.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου