Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πρωταθλήτρια ξανά η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους υποδέχεται αύριο την Αταλάντα στο «Γιουβέντους Στάντιουμ» σ' ένα ματς που θα `χει μορφή φιέστας μιας και η «μεγάλη κυρία» κατέκτησε... άνευ αγώνα το πρωτάθλημα!

Κι αυτό γιατί η Ρόμα διασύρθηκε στην Κατάνια από την ομώνυμη ομάδα, η οποία φιλοδώρησε με τέσσερα «τεμάχια» (4-1) τους «τζαλορόσι»! Κι όλα αυτά την ώρα που απομένουν δυο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος (σ.σ.: η Γιούβε έχει ένα ματς λιγότερο) και η απόσταση των δυο ομάδων είναι οκτώ βαθμούς.

Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα που κατακτά η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία έχει κάνει και ρεκόρ συγκομιδής πόντων με τους «μπιανκονέρι» να μετριάζουν κάπως την πικρία τους από τον αποκλεισμό από τον τελικό του Europa League.

Οι παίκτες της Γιουβέντους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Κατάνια με τη Ρόμα σ' έναν προτζέκτορα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αταλάντα.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι «μπιανκονέρι» πανηγύρισαν τα γκολ της Κατάνια και με το που έληξε το ματς έγινε το... έλα να δεις! Ηδη η διοίκηση είχε προνοήσει και είχε μοιράσει μπλουζάκια που έγραφαν 32, όσοι και οι τίτλοι της Γιούβε, ενώ οι πρώτες σαμπάνιες είχαν ήδη ανοιχτεί υπό τις ιαχές των ποδοσφαιριστών που πανηγύριζαν την κούπα, φωνάζοντας «πρωτάθλημα Ιταλίας μόνο εμείς!»



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου