Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επική κομπίνα και… γκολάρα! Πέντε παίκτες πέρασαν πάνω από την μπάλα και ο έκτος εκτέλεσε με δεξί “κεραυνό”! (βιντεο)

Σημασία δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα, αλλά και ο… τρόπος. Όσο πιο εντυπωσιακά επιτυγχάνει κάποιος τον σκοπό του, τόσο περισσότερα εύσημα του αξίζουν. Το τετριμμένο και το σύνηθες κουράζουν μερικές φορές, γι’ αυτό χρειάζεται και ποικιλία, το κάτι διαφορετικό.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι παίκτες της Κιότο Σάνγκα, ομάδας της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Ιαπωνίας, όπου κατάφεραν να…διασκεδάσουν λίγο με τους αντιπάλους τους της Γιοκοχάμα, προτού τους “εκτελέσουν”.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ και λίγο πριν το ημίχρονο κέρδισαν έμμεσο μέσα στην περιοχή, έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Ποιο θα ήταν το λογικό και το συνηθισμένο; Μια απλή πασούλα και σουτ από τον επερχόμενο παίκτη, ο οποίος θα περίμενε το στρώσιμο της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές της Κιότο… πλήττουν με κάτι τέτοια και γι’ αυτό θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Έτσι, λοιπόν, όπως δημοσιεύει το sport24,πέντε παίκτες πέρασαν πάνω από την μπάλα, κάνοντας την αναμονή να μοιάζει με βασανιστήριο για τους αντιπάλους, ο τελευταίος την πάτησε και ένας έκτος ήρθε από πίσω και με δεξί σουτ την κάρφωσε στα δίχτυα. Τόσο απλά και τόσο εντυπωσιακά…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου