Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΟΠΑΠ: Επιτυχημένο το λανσάρισμα του Σκρατς

-Στα 30 εκατ. τα έσοδα τις πρώτες 20 ημέρες. -Τι αποφάσισε η Γ.Σ. του ομίλου


Της Άννας Μιχαήλ

Μέρισμα ύψους 0,25 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει για τη χρήση 2013 η ΟΠΑΠ σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την Πέμπτη.

Από τη διοίκηση της εταιρείας τονίστηκε για άλλη μια φορά ότι δίνεται προτεραιότητα στην υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης των VLT’s το οποίο είναι σύνθετο και με πολλές σημαντικές παραμέτρους που πρέπει να μελετηθούν. Ωστόσο επανέλαβε η διοίκηση το στόχο για ξεκίνημα των VLT’s στα τέλη του 2014.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρείας, έγινε αναφορά στο επιτυχημένο λανσάρισμα του Σκρατς το οποίο παρουσίασε τζίρο 30 εκ. ευρώ τις πρώτες 22 ημέρες της λειτουργίας τους, ενώ πλέον έχουν λυθεί τα προβλήματα με τα πρακτορεία με αποτέλεσμα το Σκρατς να διατίθεται κανονικά από ένα δίκτυο 6.500 σημείων, συμπεριλαμβανομένων πρακτορείων, λαχειοπωλών αλλά και περίπτερων και μινι μάρκετ.

Συζήτηση έγινε μετά από ερώτηση μετόχων και για το θέμα του ύψους του μισθώματος που καταβάλλει ο ΟΠΑΠ για το κτήριό το οποίο φτάνει στα 190.000 το μήνα, όπως απάντησε η διοίκηση της εταιρείας. Το συμβόλαιο για το κτήριο λήγει τον Αύγουστο του 2015 και η νέα διοίκηση το διαπραγματεύεται όπως και πολλά άλλα συμβόλαια με στόχο την βελτίωση των όρων υπέρ του ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των 11 θεμάτων της Συνέλευσης υπερψηφίστηκε από το 98% των μετόχων.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου