Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Football League: Επέστρεψε στα «σαλόνια» η Κέρκυρα

 Την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα πανηγυρίζει από σήμερα η Κέρκυρα, ενώ πολύ κοντά στην απευθείας άνοδό της βρίσκεται πια και η Νίκη Βόλου μετά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής.

Οι «Φαίακες» νίκησαν στην έδρα τους τον Ηρακλή 1-0 με πέναλτι του Γκόμες στο 28ο λεπτό, απόφαση που συνοδεύτηκε και από την αποβολή του Μπουκουβάλα και διατήρησαν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον τρίτο Ολυμπιακό Βόλου, μία αγωνιστική πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Πολύ μεγάλη νίκη, που ενδεχομένως θα τη φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην ανώτατη εθνική κατηγορία πέτυχε στα Ψαχνά η Νίκη Βόλου με 2-1. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με τον Τζιώρα, ισοφάρισε ο Ντελέκος, αλλά ο Γιόβε έδωσε το τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Γκούρμα νίκησε τον Αιγινιακό 2-0 στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και περιμένει μήπως μπορέσει να «κλέψει» την τελευταία αγωνιστική τη δεύτερη θέση από τη συμπολίτισσά του, που παίζει στην έδρα της με τον αδιάφορο Ηρακλή.

Για να καταφέρουν να διατηρήσουν την τρίτη, πάντως, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να φύγουν αλώβητοι από τα Χανιά. Η ομάδα της Κρήτης νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα με πέναλτι του Πάγκαλου (43΄) και με νίκη επί του Ολυμπιακού θα είναι εκείνη που θα παίξει στα μπαράζ με την Ξάνθη.


Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες)
    Κέρκυρα                  28
    Νίκη Βόλου              26
    Ολυμπιακός Βόλου 24
    Χανιά                       21
    Ηρακλής Ψαχνών   18
    Ηρακλής                  15
    Αιγινιακός                13
    Φωστήρας                9



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου