Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η παράσταση του "μάγου" Τζιοβάνι κόντρα στον Ηρακλή


Μία από τις πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις που έδωσε ο "μάγος" Τζιοβάνι ήταν αυτή στις 11 Απριλίου 2001 στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ τον Ηρακλή, τον οποίο μία εβδομάδα νωρίτερα είχε κερδίσει στη Θεσσαλονίκη με 1-0. Με τον "αέρα" του συγκεκριμένου αποτελέσματος, οι "ερυθρόλευκοι" του Τάκη Λεμονή παρατάχθηκαν για να διεκπεραιώσουν την αποστολή, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον... αξιόμαχο Ηρακλή.


Ο Γηραιός του Αγγελου Αναστασιάδη, προηγήθηκε νωρίς, δυσκόλεψε τους Πειραιώτες, αλλά τελικά ηττήθηκε με το... αγγλικό 5-4 και έμεινε εκτός τελικού. Δεν είναι μόνο το σκορ που είναι άξιο αναφοράς ούτε η εμφάνιση του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα δύο γκολ του Βραζιλιάνου άσου - οποίος ειρήσθω εν παρόδω επέστρεψε στην Ελλάδα και θα τιμηθεί από τον Ολυμπιακό- και η χειρονομία του Αγγελου Αναστασιάδη να τον συγχαρεί μετά το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού.


Στο video έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα γκολ του συναρπαστικού αγώνα και δη αυτά του Τζιοβάνι. Το ένα με "λόμπα" λίγο μετά τη σέντρα(!) και το άλλο (για το οποίο απέσπασε τα συγχαρητήρια του αντίπαλου κόουτς), αφού πέρασε για... πλάκα σχεδόν όλη την άμυνα του Ηρακλή.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου