Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πανηγύρισαν που κληρώθηκαν με τη Ρεάλ!


Οι παίκτες της Αλκογιάνο έστησαν τρελό πάρτι στα αποδυτήρια όταν άκουσαν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η αντίπαλός τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.


Δείτε το α-πί-στευ-το video!

Πέρυσι ήπιαν μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στη Segunda Division B', όμως φέτος η τύχη τους χαμογέλασε καθώς θα αντιμετωπίσουν σε δύο παιχνίδια την φημισμένη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τους παίκτες της άσημης Αλκογιάνο, μίας ομάδας με έδρα τη Βαλένθια, οι οποίοι -όσο και αν ακούγεται παράξενο- στο άκουσμα της κλήρωσης που τους έφερε στο δρόμο της "βασίλισσας" ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Αγκαλιές, τραγούδια και ουρλιαχτά συνέθεσαν το εντυπωσιακό σκηνικό στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της Αλκογιάνο "Francisco Laporta", με τους άσους της Αλκογιάνο να εκφράζουν έτσι με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τον ενθουσιασμό τους για τις επικείμενες κόντρες με τον Κριστιάνο Ρολάντο και την παρέα του.

Ο μέσος Τσάβι Λάρα, ο οποίος μοιάζει αρκετά στον πρώην "μαδριλίστα" Γκούτι, ήταν φυσικό να κλέψει την παράσταση:

"Ο Γκούτι επιστρέφει στο Μπερναμπέου. Η φράση αυτή ακούστηκε αρκετές φορές εδώ και μία εβδομάδα και τελικά υλοποιείται", δήλωσε περιχαρής ο Λάρα, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και ένα εκπληκτικό στατιστικό που ίσως να εξηγεί και τον λόγο που οι παίκτες της Αλκογιάνο ήθελαν τη Ρεάλ.

Αυτό είναι πως οι τέσσερις τελευταίες ομάδες από την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας που αντιμετώπισαν τους "μερένγκες" στο Κύπελλο, κατά σειρά οι Ρεάλ Ουνιόν, Αλκορκόν, Μούρθια και Πονφεραντίνα, την ίδια σεζόν πανηγύρισαν την άνοδο στη Σεγούντα Ντιβισιόν!

"Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το σερί", πρόσθεσε ο Λάρα, ενώ δίπλα του ο Ουνάι Άλμπα καμάρωνε για το γεγονός ότι θα επισκεφτεί για πέμπτη φορά στην καριέρα του το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως αντίπαλος.

Τρεις έγιναν με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και μία με την Έρκουλες, με τον Άλμπα να δηλώνει:

"Η αλήθεια είναι πως θεωρούσα δύσκολο να επιστρέψω για να παίξω με τη Ρεάλ. Μου δόθηκε η ευκαιρία και είμαι χαρούμενος.

Είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή αυτή η κλήρωση θα ενισχύσει οικονομικά το σύλλογο ενώ δίνει χαρά και στους συμπαίκτες μου".

Να σημειωθεί ότι στην φάση των "32" η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Αλκογιάνο και η Μπαρτσελόνα την Αλαβές, με τα ματς να διεξάγονται 30/10 με 01/11 και η ρεβάνς 27 με 29 Νοεμβρίου.



Δείτε το video με τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών της Αλκογιάνο για την κλήρωση με τη Ρεάλ!









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου