Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το επετειακό έμβλημα της FA!


Σε απόχρωση χρυσού, την επιγραφή «150 χρόνια» και το σύνθημα «στηρίζουμε το ποδόσφαιρο από το 1863, δημοσιοποιήθηκε το νέο, επετειακό έμβλημα της FA.

Η FA, με το νέο έτος θα γιορτάσει 150 από την ίδρυσή της και για τον λόγο αυτό, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, το Μάιο, θα γίνει ξανά στο «Γουέμπλεϊ», όπως άσχετα αν το ίδιο συνέβη για το 2011, με τη μονομαχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, επέλεξαν το χρώμα του χρυσού για το νέο έμβλημα, το οποίο μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του κειμένου.

Ουσιαστικά, δεν έχει αλλάξει ριζικά κάτι, πέρα από το χρώμα και τις επιγραφές που προστέθηκαν. Ακριβώς κάτι από το σύμβολο των τριών λιονταριών υπάρχει η αναφορά στα 150 χρόνια ύπαρξης της ομοσπονδίας, ενώ πλέον υπάρχει και το σύνθημα «στηρίζουμε το ποδόσφαιρο από το 1863».

«Είναι τεράστια τιμή για εμένα να βρίσκομαι στην προεδρία της FA στην 150η επέτειο της ομοσπονδίας. Είναι απίστευτο όταν αναλογίζεται κανείς πόσο έχει συνδράμει η FA στη βελτίωση και την πρόοδο του ποδοσφαίρου από το 1863» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Μπερνστάιν.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου