Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Με νίκη... άνοιξε το σπίτι του ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Παναιτωλικό


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα για τον Παναθηναϊκό. Στην επιστροφή τους στην Λεωφόρο, οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του «νεοφώτιστου» Παναιτωλικού χάρη στα τέρματα των Νάνο (3' πέναλτι) και Μπεργκ (65'). Από το 50ό λεπτό, ο Παναιτωλικός αγωνιζόνταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δάρλα για μαρκάρισμα στον Λαγό.


Πριν συμπληρωθεί το πρωτο λεπτό, ο Κουτρουμπής προσπάθησε να εκμεταλλευθεί σέντρα του Αμπεϊντ, ο Μπόγιοβιτς τον τράβηξε από την φανέλα και ο Νάνο αξιοποίησε το πέναλτι που υπέδειξε ο Ζαχαριάδης, δίνοντας προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Στην συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων, έδειξαν να θέλουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, προσέχοντας παράλληλα την ανασταλτική τους λειτουργία. Ωστόσο, αν και έγιναν ορισμένες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, αφού καμμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει σε σημαντικό βαθμό τον ρυθμό της.


Στο δεύτερο ημίχρονο και πριν καλά καλά περάσουν πέντε λεπτά, άλλαξε η αριθμητική ισορροπία στον αγώνα. Καρέλης, Ντίνας και Λαγός, συνδυάσθηκαν άψογα και ο τελευταίος ανετράπη λίγο πριν μπει στην περιοχή από τον Δάρλα, με αποτέλεσμα ο Ζαχαριάδης να δείξει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Παναιτωλικού. Απο κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός πίεσε και στο 65ο λεπτό έφτασε στο 2-0, καθώς ο Μαρινάκης έκανε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Μπεργκ πλάσαρε τον Μπρακάλι «σφραγίζοντας» την νίκη των γηπεδούχων.

Κάπου εκεί «τελείωσε» ουσιαστικά η αναμέτρηση, καθώς οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου, δεν δυσκολεύθηκαν να κρατήσουν το 2-0, απέναντι στον ελλειπέστατο Παναιτωλικό, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία εν΄όψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.


Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Κίτρινες: Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Αμπεϊντ - Μπόγιοβιτς, Δάρλας,
Κόκκινες: Δάρλας



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (67` Τριανταφυλλόπουλος), Λαγός, Μέντες, Μπαϊράμι, Μαρινάκης, Καρέλης (60` Μπεργκ), Αμπεϊντ (84` Μουζακίτης), Νάνο, Ντίνας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (57` Γκόλιας), Πασσάς (66` Μύγας), Γκοντόϊ, Καλογερης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (75` Παπουτσογιαννόπουλος).



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου