Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Έκπτωτη πριγκίπισσα διοργάνωνε στοιχήματα με κόκορες!

Στις φλέβες κυλά αίμα γαλαζοαίματης και μπόλικο πάθος για τον τζόγο.

Η πριγκίπισσα της Ρουμανίας Ιρίνα κατηγορείται για τη διεξαγωγή παράνομων κοκορομαχιών και στοιχημάτων στο ράντσο της σε αγροτική περιοχή του Όρεγκον.

Η Αστυνομία του Πόρτλαντ στη πολιτεία του Όρεγκον αναφέρει ότι η Ιρίνα Ουόκερ όπως και ο αμερικανός σύζυγός της και πρώην σερίφης, Τζον Ουέσλεϊ Ουόκερ, κατηγορούνται για διοργάνωση παράνομων αγώνων με ζώα, καθώς και για παράνομο τζόγο. Ακόμα 18 άτομα κατηγορούνται για συμμετοχή στη σπείρα, η οποία έκοβε εισιτήριο σε θεατές που ήθελαν να παρακολουθήσουν δυο κόκορες να μονομαχούν μέχρι θανάτου, χρησιμοποιώντας λεπίδες που ήταν κολλημένες στα πόδια τους. Οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 κοκορομαχίες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι της από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι τον Απρίλιο του 2013. Τα ημερήσια κέρδη του ζευγαριού από κάθε παράνομο αγώνα ανέρχονταν στα 1.600 ευρώ.

Από τα 18 άτομα που κατηγορούνται, τα έξι, συμπεριλαμβανομένης και της πριγκίπισσας, χρεώνονται με συνολικά 10 κατηγορίες μεταξύ των οποίων η βαρύτερη, της διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών μέσω μιας παράνομης επιχείρησης. Η δίκη τους θα αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου και κάθε μία από τις κατηγορίες επιφέρει μέγιστη ποινή πέντε ετών φυλάκισης και πρόστιμο μέχρι 200.000 ευρώ.

Η 60χρονη Ουόκερ είναι η τρίτη κόρη του τελευταίου βασιλιά της Ρουμανίας Μιχαήλ. Ο εξόριστος σήμερα 91χρονος βασιλιάς, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί το 1947, εξέφρασε σε γραπτή του δήλωση, τη βαθιά του θλίψη για τη σύλληψη της κόρης του.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου