Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΟΚ


Ναυάγιο θύμιζε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και στάθηκε πολύ τυχερός που ηττήθηκε μόνον με 2-0.


Ο Χουμπ Στέφενς έκανε πολλές αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με την Σάλκε την Τρίτη στην Τούμπα, όμως αυτό το γεγονός δεν δικαιολογεί την τραγική εμφάνιση της ομάδας, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό ο οποίος απέδωσε εντυπωσιακό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Στέφενς είχαν μείνει ακόμη στο Veltins Arena και στο γήπεδο του Αγρινίου, έπαιζε μια μόνον ομάδα. Ο Παναιτωλικός, ο οποίος δίκαια έφτασε στο 2-0 με γκολ του Μπόγιοβιτς στο 27’ και του Μελισσά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Οι μάχες στο κέντρο ήταν όλες χαμένες, ενώ ήταν εμφανής η έλλειψη του Λάζαρ και του Κατσουράνη, αφού υπήρχαν κενά και στο κέντρο αλλα και στην άμυνα, όπου οι Λόπεθ και Βίτορ δεν μπορούν να συνδυαστούν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, ενώ οι παίκτες του Παναιτωλικού, είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, με τον Στέφενς να βάζει στο παιχνίδι τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη και να γυρίζει το σύστημα σε 4-4-2. Μάταιος κόπος. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να κάνει και το 3-0 όταν στο 87’ ο Καμαρά, σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ιωάννου από τον Κίτσιου, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ήταν το δοκάρι που είχε ο Αθανασιάδης στο 88’.
Καλή η διαιτησία του Βοσκάκη. Την κίτρινη κάρτα, είδαν οι: Τζούνιορ, Μπόγιοβιτς, Τζιόλης, Νέσιντ, Βίτορ, Κίτσιου, Αθανασιάδης.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (+90’ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72’ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης ( 68’ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46’ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46’ Αθανασιάδης).

Μετά τον Λόρενς και τον Λίνο που τέθηκαν εκτός μάχης για τον επαναληπτικό αγώνα των πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη με αντίπαλο την Σάλκε στην Τούμπα, το Σάββατο προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα, με τον Λάζαρ να τραυματίζεται στο ζέσταμα στη γάμπα και να μένει και αυτός εκτός. Το μόνο θετικό, είναι ότι και η Σάλκε ηττήθηκε στο παιχνίδι που έδωσε στο Ανόβερο, με 2-1.

Ο Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν φανερά εκνευρισμένος: «Όλοι σκέφτονται το παιχνίδι με την Σάλκε» είπε και συνέχισε: « Όχι μόνον οι ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι όταν έρχεσαι εδώ να παίξεις έστω και 1% κάτω από το 100% τότε δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας αλλα θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε διεθνές επίπεδο, τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και πρέπει να βρούμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι για να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Μάκης Χάβος με την σειρά του, είπε: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από μας λόγω των αγώνων που έχει δώσει εδώ και καιρό στην Ευρώπη. Γνωρίζαμε όμως, ότι το παιχνίδι με την Σάλκε θα του έφερνε κούραση. Εμείς δουλέψαμε στα κλεψίματα για να μπορέσουμε να κάνουμε ζημιά. Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ του Μελισσά, γιατί είναι πολύ διαφορετικό να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με 2-0. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη που επιτεύχθηκε σε ένα άδειο γήπεδο και την αφιερώνω στους φιλάθλους μας που είναι η μεγάλη μας δύναμη και σε αυτό το ματς απουσίασαν».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου