Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Νόριτς στην Αγγλία


Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα αμυντικά λάθη  στο φιλικό με την Νόριτς στην Αγγλία και ηττήθηκε με 2-0. Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη πρωταθλήματος και τα περισσότερα λάθη έγιναν από το κέντρο της άμυνας και τον τερματοφύλακα.

Πολύ καλά πήγε ο νεαρός Μαρινάκης, ενώ ο Μέντες θα πρέπει να βοηθήσει περισσότερο την επίθεση, να ανάβει ψηλά. Ο Καπίνο έκανε κακή έξοδο και ο Τζόνσον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' του αγώνα. Στο 22' ο ΠΑΟ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ντίνα από κοντά με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ είχε και δύο καλές  ευκαιρίες με τον Μπεργκ. Στο 59' ο Τζόνσον ξανά με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Ο Αναστασίου άφησε στην Αθήνα τον αρχηγό Ζέκα λόγω τραυματισμού στο μάτι και έβαλε στη θέση του τον Λαγό.

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν (46' Φαν Βολφσβίνκελ), Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46' Φερ), Τετέι, Τζόνσον (79' Ρέντμοντ), Όλσον (46' Γουιτάκερ), Χουλαχάν, Χούπερ (55' Μπένετ).

Παναθηναϊκός:Καπίνο, Μαρινάκης (85' Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63' Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (77' Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (73' Χουχούμης), Καρέλης (46' Μπεργκ), Μπαϊράμι (90' Μουζακίτης), Ντίνας.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου