Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Το πανό-απάντηση του ΟΦΗ που άνοιξε βεντέτα με την ΑΕΚ


Οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν ξέχασαν ένα πανό των "κιτρινόμαυρων" το 2009, όταν οι Κρητικοί είχαν υποβιβαστεί, και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, 4,5 χρόνια μετά. Όπως καταλαβαίνετε, πλέον ξεκίνησε η κόντρα... Δείτε φωτογραφίες.


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα πράγματα κι αν έχουν αλλάξει, όσο μακρινά κι αν μας φαίνονται τα 5 χρόνια, όσα ασήμαντα κι αν μοιάζει κάποια γεγονότα, οι οπαδοί έχουν άλλη αντίληψη και σπανίως ξεχνούν κάποια πράγματα.

Πάρτε παράδειγμα τους οπαδούς του ΟΦΗ, που βρίσκονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Superleague, έχουν αφήσει μια για πάντα πίσω τους τον πόνο του υποβιβασμού, όμως δεν ξέχασαν μια κίνηση των φίλων της ΑΕΚ, που τους είχε πληγώσει.

Συγκεκριμένα, ήταν 14 Μαρτίου του 2009, όταν ο Δικέφαλος φιλοξενούσε τους Κρητικούς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με γκολ του Καφέ στο 23ο λεπτό. Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει στο συγκεκριμένο κείμενο, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα πανό.

Είναι λογικό βέβαια, η πλειοψηφία να μην θυμάται το πανό που σήκωσαν οι φίλοι της ΑΕΚ για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ σ' εκείνο το ματς, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τους οπαδούς της Κρητικής ομάδας.

"Παράρτημα του ΠΑΟ στη Β' Εθνική, που σας αξίζει να είστε μια ζωή", ανέφερε το εν λόγω πανό που αναρτήθηκε πριν από 4,5 χρόνια.



Και φτάνουμε στο χθες, όπου ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Πανιώνιο για την πρώτη αγωνιστική της Superleague, από την οποία λείπει η μεγάλη και ιστορική ΑΕΚ. Οι Κρητικοί λοιπόν, δεν παρέλειψαν να "απαντήσουν" και ανάρτησαν αντίστοιχο πανό, με αφορμή τον υποβιβασμό του Δικεφάλου στην Γ' Εθνική.

"Πως τα φέρνει η πουτ@#$% η ζωή... Καλή πορεία στα χωράφια της Γ'", έγραφε το πανό των οπαδών του ΟΦΗ και όπως καταλαβαίνετε, ξεκίνησε από χθες μια καινούργια κόντρα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου