Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

"Φέσωσαν" ταβέρνα οπαδοί της ΑΕΚ!

Οι οπαδοί αναρωτιούνται γιατί τις περισσότερες φορές η αστυνομία ή οι διοικήσεις των ομάδων τους απαγορεύουν τις μετακινήσεις. Ένα από τα ερωτήματα απαντάται στο θέμα που ακολουθεί και έχει πρωταγωνιστές κάποιους υποστηρικτές της ΑΕΚ.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "lamiareport.gr", δύο λεωφορεία με οπαδούς της Ένωσης που επέστρεφαν από τον Βόλο στην Αθήνα (σ.σ. στη θεσσαλική πόλη είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση με την Νίκη), σταμάτησαν για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του Καραβόμυλου.

Αφού έφαγαν και ήπιαν, κάνοντας λογαριασμό περίπου 600 - 700 ευρώ, σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Όταν ο ιδιοκτήτης ζήτησε να πληρωθεί δέχθηκε απειλές ότι θα κάψουν το μαγαζί του, ενώ κάποιοι εξ αυτών τον χαρακτήρισαν "ευχαριστημένο" με το γεγονός ότι δεν τον εξανάγκασαν να πληρώσει και προστασία!

Να σημειωθεί ότι κάθε φορά που υπάρχει μετακίνηση οπαδών με λεωφορεία στο πέταλο του Μαλιακού πολλά από τα μαγαζιά της εθνικής οδού κλείνουν για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις, αφού και κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα προβλήματα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου