Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Προτάσεις 20/8/2013

Με τους πρώτους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα.

Λυών - Σοσιεδάδ και Αιντχόβεν - Μίλαν είναι τα δυο παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο κουπόνι.



Η Λυών με πείθει, παρά το δύσκολο έργο που θα έχει απέναντι στην ισπανική ομάδα. Το 1.95 του άσου σε ένα παιχνίδι που θέλει να εκμεταλευτεί την έδρα της για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους, θεωρώ πως αξίζει.

Από την άλλη τη Μίλαν τη φοβάμαι... Μπορεί να υπερτερεί σα σύνολο, αλλά οι Ολλανδοί είναι πάντα επικίνδυνοι... Θα μείνω μακριά από δω...

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ - ΣΕΛΤΙΚ είναι το επόμενο παιχνίδι. Αν οι Σκωτζέζοι είναι σοβαροί θα καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα. Καλό το 1.95 στο διπλό...αλλά ποτε δεν ξέρεις.


Με το ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ δεν θα ασχοληθώ καθόλου, γιατί δεν έχω πρόσφατη εικόνα των ομάδων. Προς άσο φαίνεται, αλλά σε αυτή την απόδοση (1.38) δεν αξίζει τον κόπο. Η Μάριμπορ έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και με φοβίζει...


ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΖΕΝΙΤ. Εδώ θα πάμε με την εμπειρία. Η Ζενίτ νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο των Πορτογάλων. Καλό το 1.70 του διπλού, αν και θα το ήθελα λίγο παραπάνω. Ίσως να αξίζει και το over του το βρίσκουμε στο 2.00.



Μια δυάδα θα παιξω σήμερα...


ΛΥΩΝ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ                1  1.90
ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΖΕΝΙΤ    2  1.70 / over  2.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου